Atentát na Roberta Fica, jak to souvisí s naplňováním biblických proroctví? (Doplněno o atentát na Donalda Trumpa)

Spread the love

Kdy a proč je potřeba vystoupit na duchovní horu Sinaj? Proč je rok 2024 rokem velkých změn a ukončením určitých cyklů? Duchovní paralely k událostem zaznamenaným v Písmu a splňování proroctví, které svět nevidí, ale měl by vidět. Sepsáno 18.05.2024

Byl jsem v těchto dnech veden duchem k tomu, abych se zamyslel nad vyjitím tehdejšího Božího lidu z Egypta v roce 1493 př.n.l. a nad událostmi v roce 1453 př.n.l. , kdy byl tehdejší tělesný Izrael přiváděn do Kanaánu, na časovou posloupnost. Hledal v nich dnešní paralely. Proč? Protože se blíží naplnění 45 dnů, od zapečetění 144 tisíc. Co se v tom čase odehraje a proč to bude šťastné období pro ty, kdo toto vše zažijí? To si vysvětlíme. Také nám to odhalí to, co je myšleno tím, že se proměněné divoké zvíře stane na jednu hodinu samo osmým králem. Proč bude mít nová politická sestava světa na čele s Ruskou federací jednu jedinou myšlenku. Tou bude zničení Velkého Babylonu.

A měl jsem se po viděních, do kterých jsem byl přiveden během několika nocí, zamyslet nad vyjádřením číselných hodnot, které vzniknou když spočítáme dobu mezi dvěma Pasachy, mezi dvěma večery, které uplynuly jak od roku 1493 př.n.l. tak od roku 1453 př.n.l. do letošního roku 2024, abych v nich odhalil ukrytou zprávu. Ta nám odhaluje, co právě můžeme vidět na duchovní úrovni. Protože neexistoval žádný rok nula, musíme součet proběhnuvších let sčítat takto:

1493 + 2023 = 3516 let
1453 + 2023 = 3476 let

Před čím stojíme? Před naplněním těchto výroků:

Běda hříšnému národu, lidu obtíženému proviněním, zločinnému semeni, zkázonosným synům! Opustili Jehovu, zacházeli s neúctou se Svatým Izraele, obrátili se nazpět.“ .

Prorok Izaiáš začíná svá proroctví tímto výše uvedeným Božím výrokem. Dále v další kapitole oznamuje:

Co viděl ve vidění Izajáš, syn Amocův, o Judě (144 tisíc) a Jeruzalému (o duchovním Božím lidu jako celku)A v konečné části dnů se stane, že hora Jehovova domu bude pevně založena nad vrcholkem hor a jistě bude pozvednuta nad pahorky; a budou k ní proudit všechny národy.“ .

Že se skutečně nacházíme v konečné části dnů si ukážeme na události, která otřásla celým světem. Že vše skutečně souvisí s tímto proroctvím. Co to je? Je to atentát na slovenského premiéra Roberta Fica střelcem Jurajem Cintulou.

A mnoho lidí jistě půjde a řekne: Pojďte a vystupme na Jehovovu horu, k domu Jákobova Boha; a bude nás poučovat o svých cestách, a chceme chodit po jeho stezkách. Vždyť ze Sionu (hory ZÁKONA) vyjde zákon a Jehovovo slovo z Jeruzaléma (PROSTŘEDNICTVÍM BOŽÍHO LIDU jako celku).“ .

Je 144 tisíc mnoho lidí? Sami přemýšlejme a získejme správnou odpověď. Cílem těchto Božích kroků je pak toto:

A jistě vykoná soud mezi národy a urovná záležitosti vzhledem k mnoha lidem.

A budou muset překovat své meče v radlice a svá kopí v zahradnické nůžky. Národ nepozvedne meč proti národu ani se již nebudou učit válce.“ .

Kde probíhá v dnešní době na duchovní půdě největší bratrovražedná válka? Probíhá mezi takzvanými křesťany. Všichni se symbolicky hlásí k jednomu Stvořiteli a k jednomu muži, ale vůbec si neuvědomují, že činí pravý opak, ke kterému vede skutečný Boží duch. Ne nějaká bytost, ale činná síla, která se v Písmu projevuje mnoha různými vyjádřeními. Jednou se zhmotňuje do projevu holubice, jindy větru, jindy jako viditelných plamínků ohně nad hlavami skutečných Kristových učedníků.

Neužitečný člověk, škodlivý muž, chodí s pokřivenou řečí, mrká okem, dělá znamení nohou, dělá náznaky svými prsty.“ .

V srdci má zvrácenost. Celý čas vymýšlí něco špatného. Stále vyvolává jen sváry.“ .

Proto přijde náhle jeho pohroma; bude v mžiku zlomen a nebude žádné uzdravení.“ .

Obrázky jsou ilustrační. Mnozí vidí naplňování jen mezi význačnými lidmi. Sami si však často neuvědomujeme, že svými kroky podporujeme svár. Proto samotný Stvořitel nebe a země říká skrze Šalomouna:

Je šest věcí, které Jehova skutečně nenávidí; ano, je sedm věcí odporných jeho duši: povýšené oči (1), falešný jazyk (2) a ruce prolévající nevinnou krev (3), srdce, které vymýšlí plány, jež ubližují (4), nohy, které spěšně běží ke špatnému (5), falešný svědek, který šíří lži (6), a každý, kdo vyvolává sváry mezi bratry. (7)“ .

Prvních šest je příčinou, které ve výsledku vedou k tomu co je dokonalá, tedy sedmá záležitost. Proto zazní z úst 144 tisíc, ze symbolické duchovní Judy v těch dnech tento výrok:

Vy z Jákobova domu (obrácení pozornosti ve smyslu k duchovnímu Jeruzalému) , pojďte a choďme v Jehovově světle.“ .

Kdy to nastane? Bude to po večeru a jitru z 6. na 7. června 2024. Proč právě tehdy si dáme do souvislostí, které už jsem vysvětloval například zde.

Když jsem byl veden k tomu, abych spočítal roky, jenž uběhly, měl jsem v nich vidět ukrytou zprávu, která daná čísla dávají. Měl jsem použít moudrost a inteligenci, která sestupuje ze shora. Co jsem ve zprávách nalezl?

3516 = Pravda (3) o rozdělení (5). Zpráva , nebo také informace (1), o nedokonalém člověku (6).

Samotný součet opět toto potvrzuje (1), (5), výsledek součtu (6)

3516 = 3+5+1+6 = 15 1 + 5 = 6

Násobení pak odhaluje, že přichází obrácení nedokonalého člověka, na dokonalého člověka, jak to oznamuje Izaiáš (9). To je takový člověk, který přijímá do svého srdce plné POROZUMĚNÍ pro čas, který přišel. A zakončuje se cyklus, tedy doba, kdy toto vše nastane (0)

3 x 5 x 1 x 6 = 90

A měl jsem začít hledat podobnost, co vidím v tomto čase a jak se to podobá s tím, co zažil tělesný Izrael, když v roce 1493 př.n.l. byl vyveden z Egypta 15 nisana (židovský kalendář). Podle egyptských záznamů, došlo k utopení Thutmose III. v Rudém moři 18. den tohoto měsíce po západu slunce, což přesně odpovídá popsaným biblickým událostem. Samozřejmě Egypťané neuvádějí příčinu jeho smrti.

V jeho hrobce, která ještě nebyla dokončena, se nalezlo tělo mladého muže, maximálně starého 30 let, spíše mladšího. Což badatele zmátlo. Thutmose měl cca 80 let. Královo a zároveň faraonovo tělo skončilo na dně Rudého moře. Kdo to tedy byl nalezen v jeho hrobce? Byl jím vnuk a nejstarší syn Amenhotepa II., který byl prvorozeným synem a zemřel při desáté ráně nad Egyptem. Sám Amenhotep II. byl právě na válečné výpravě v Sýrii mimo Egypt. Proto jej rána minula.

Egypt je symbolem pro dnešní svět. Kam putovali Izraelité po vyjití od Rudého moře? Do dnešní oblasti Saudské Arábie, k pravé hoře Sion, též k hoře Zákona, jak je do dnešní doby nazvána tato hora. Jak odhaluje její fotografie, zůstává až do tohoto dne na jejím vrcholu známka po Boží přítomnosti. Nikde na světě nenalezneme to co zabarvilo její povrch.

Jak dlouho putovali Izraelité k této hoře? Trvalo to přesně 45 dní od vyjití z Egypta. Letos toto datum 15. nisana připadlo na 22.04.2024 po západu slunce. Ten den, jak mi bylo oznámeno, se naplnily nebo naplní po 45-ti dnech tyto texty Písma:

A viděl jsem, a pohleďme, Beránek stál na (duchovní) hoře Sionu a s ním sto čtyřicet čtyři tisíce těch, kteří mají na svém čele napsáno jeho jméno (JEHOŠUA) a jméno jeho Otce (JEHOVAH).“ .

Žádná přezdívka na jejich čelech hosp Odin, Pán, Je-sus a podobně tam nejsou. Jsou na jejich čelech, tedy v mysli, jména skutečná.

A viděl jsem jiného anděla, jak vystupuje od východu slunce a má pečeť živého Boha; a volal silným hlasem na ty čtyři anděly, jimž bylo dáno, aby škodili zemi a moři,  a říkal: Neškoďte zemi (lidstvu, jako celku) ani moři (lidstvu, které podléhá Satanovi a jeho padlým andělům, démonům) ani stromům (vysoce postaveným lidem – obchod, náboženství, politika)dokud nezapečetíme otroky našeho Boha na jejich čelech.  A slyšel jsem počet těch, kteří byli zapečetěni, sto čtyřicet čtyři tisíce zapečetěných z každého kmene (duchovních) izraelských synů.“ .

Jak můžeme pochopit z dalšího textu, troubení andělů , které uslyšel jen ten, kdo byl celým svým srdcem, myslí a silou u Otce, když viděl naplňování proroctví duchovníma očima, jen startují určitá období a v nich probíhající události.

A šestý anděl zatroubil na svou trubku. A slyšel jsem jeden hlas z rohů zlatého oltáře, který je před Bohem, jak říká šestému andělovi, který měl trubku: Rozvaž ty čtyři anděly, kteří jsou spoutáni u velké řeky Eufratu (duchovní řeka jako symbol lidi a zástupů a národů a jazyků., kteří chrání Velký Babylon před zničením, viz 17. kapitola Zjevení verš 15) . A byli rozvázáni ti čtyři andělé, kteří jsou připraveni pro tu hodinu a den a měsíc a rok, aby zabili třetinu lidí.“ .

Anděl nejprve zatroubil, pak musel nějaký čas počkat na pokyn, kdy už může rozvázat (uvolnit), ty čtyři symbolické větry v podobě andělů.

Co rozvázání způsobuje? Otřesy! Jaké povahy? Musí být podobné těm, které zažil tělesný Izrael na 45-ti denní cestě k hoře Sion, k hoře Zákona. 22. den putování došli Izraelité na místo zvané Meriba. Zde začali reptat, že mají umřít žízní. Tehdy sám Mojžíš jednal neuváženě a stála ho tato nerozvážnost možnost vstoupit do zaslíbené země. Proč? Vztáhl na sebe a Árona Boží zázrak, kterým byla z této skály na obrázku vyvedena voda pro celý Izrael.

Ještě dnes lze nalézt pod touto skálou vymleté vodní koryto. To místo se nazývalo Meriba a bylo v pustině Cin. A měl jsem zaměřit svou pozornost k tomu, co postihlo slovenského premiéra Roberta Fica 22. den od zapečetění 144 tisíc osob. Střelcem byl Juraj Cintula. A měl jsem hledat význam jeho jména. To se skládá z jména Juraj, což znamená:

Juraj je mužské křestní jméno. Jméno staroslovanského původu, srovnejte s ruským slovem юркий (jurkij) znamenající mrštný, hbitý, obratný.“ .

Příjmení se skládá ze dvou slov. Cin a Tula. Cin je hebrejský název pro pustinu, která se stala zároveň hranicí pro kmen Juda. Cin se vyslovuje Tsin. Což evokuje anglické slovo SIN = hřích. Doslovný překlad slova hřích je:

MINOUT SE CÍLE“ ve smyslu vystřelit šíp na cíl a ten netrefit, nezasáhnout správným způsobem.

Protože je to název pustiny, tedy bezvodého kraje, musíme pochopit, co duchovně znamená voda. Voda znamená POROZUMĚNÍ, SKRZE PŮSOBENÍ BOŽÍHO DUCHA. Tělesný Izrael byl bez porozumění, ač viděl Boží zázraky. Nejenom deset ran, ale i to, jak se u Nueiby na pláži rozevřelo Rudé moře a oni mohli přejít na Arabskou stranu Rudého moře suchou nohou (Opět potvrzeno již mnoha archeologickými výzkumy). Co způsobilo, že střelec Juraj Cintula vystřelil? Jeho jméno nám to odhaluje. Tula je základem slova tulák. Význam jména tedy je:

Někdo hbitý. Toulající se bezvodým krajem

Společnost, která byla otřesena dvěma volbami nemá pro dnešní čas symbolickou vodu, POROZUMĚNÍ. Takzvaní progresivci (fašistická část lidské společnosti) tlačí Satanův projekt absolutního zotročení lidské mysli. Nový světový řád skrze Velký reset. Proto jim chybí voda. Druhá skupina, kterou symbolizuje dnešní slovenský premiér Fico je také bez potřebné vody. Proč? Chtějí Satanův svět změnit lidskou silou. A to společnost vede k čemu? K válce. Slovní i fyzické.

Než došlo k atentátu, tak mnohá mainstreamová media zveřejnila zprávu o přežití Adolfa Hitlera, symbolu fašismu, po druhé světové válce. Zde najdeme zdroj této zprávy v archívu FBI. Vše muselo být zveřejněno po 50 letém utajování. Zpráva odhaluje pohyb Adolfa Hitlera po Argentině. Má 204 stran. Stačí pochopit symboliku tohoto čísla. Když mi byl odkaz zaslán, zveřejnil jej Antonín Baudyš na svých FB stránkách, tak tam bylo 269 palců a vyvalených smajlíků. Co více k tomu dodat. Jen, že to opět potvrzuje informace, které mi předal nebeský Otec duchem už někdy v roce 2008, jak to skutečně bylo se dvěma atomovými bombami, které USA shodily na Hirošimu a Nagasaki. Že to nebyly Spojenými státy vyrobené atomové bomby, ale Německem.

Zprávu mainstream poté dementoval. Nic se neděje náhodou. Tím nebyl ani samotný atentát.

Připuštěným útokem na premiéra Slovenska, nebeský Otec, JeHoVaH (Jehova) Bůh připustil, aby společnost začala toužit po POROZUMĚNÍ. Všimněme si, kolik už lidí přijalo myšlenku, že je tu nějaký svět před atentátem a po něm. Kdy přijde druhý velký otřes? Ten nastane po západu slunce 30. den od letošního symbolického vyjití z Egypta, dnešního Satanova světa. To bude opět úplněk. Po čem tehdy toužili Izraelité? Po věcech, které jim Egypt nabízel. Toužili po masu. Tak jej dostali v podobě křepelek a jak můžeme číst, vůbec jim to neprospělo:

A propukl vítr od Jehovy a přiháněl od moře křepelky a nechal je padat nad táborem asi na den cesty sem a asi na den cesty tam, všude kolem tábora, a asi dva lokte nad povrch země. Tehdy se lid celý ten den a celou noc a celý další den zvedal a stále sbíral křepelky. Ten, kdo sebral nejméně, nashromáždil deset chomerů, a rozprostírali si je doširoka všude kolem tábora. Ještě měli maso mezi zuby, než se dalo rozžvýkat, když proti lidu vzplanul Jehovův hněv a Jehova začal lid postihovat převelkým pobitím. Jméno toho místa bylo nazváno Kibrot-Hataava, protože tam pohřbili lidi, kteří projevili sobeckou žádostivost.“ .

Později se vzdálili z Elimu a celé shromáždění izraelských synů konečně přišlo do pustiny Sin (Cin – zde je propojení na to slovo hřích), která je mezi Elimem a Sinajem, patnáctý den druhého měsíce (30. den od vyjití) po tom, co vyšli z egyptské země. A celé shromáždění izraelských synů v pustině začalo reptat proti Mojžíšovi a Áronovi. A izraelští synové jim stále říkali: Kdybychom tak byli zemřeli Jehovovou rukou v egyptské zemi, když jsme seděli u hrnců masa, zatímco jsme do sytosti jedli chléb, protože jste nás vyvedli do téhle pustiny, abyste usmrtili celý tento sbor hladem.“ .

Nenechme se zmást slovním spojením KONEČNĚ PŘIŠLO DO PUSTINY SIN. Někdo by to mohl chápat tak, že to bylo až ten 30. den. Ne. Hebrejština nezná interpunkci. Byli v ní už 7 dní, protože Meriba je v pustině Cin, jak to odhalují další texty. Vše je myšleno tak, že byli uprostřed té oblasti a nazvali to místo Kibrot-Hataava. Elim je oáza 70-ti palem, i ta dodnes existuje. Hora Zákona je pak v oblasti zvaná Sinaj.

Co se s křepelkami začalo ten den objevovat?

A Jehova dál mluvil k Mojžíšovi a řekl: Slyšel jsem reptání izraelských synů. Promluv k nim a řekni: Mezi dvěma večery budete jíst maso a ráno budete nasyceni chlebem; a jistě poznáte, že já jsem Jehova, váš Bůh. Stalo se tudíž, že večer začaly vylétat křepelky a pokrývat tábor, a ráno se všude kolem dokola tábora vytvořila vrstva rosy. Časem se vrstva rosy vypařila a hle, na povrchu pustiny bylo cosi jemného vločkovitého, jemného jako jinovatka na zemi. Když to izraelští synové uviděli, začali jeden druhému říkat: Co to je? (hebrejsky manna) Nevěděli totiž, co to je. Mojžíš jim tudíž řekl: To je chléb, který vám dal Jehova k jídlu. To je to slovo, které přikázal Jehova: Nasbírejte toho trochu, každý úměrně k tomu, co sní. Máte vzít míru omer pro každého jednotlivce podle počtu duší, které má každý z vás ve svém stanu. A izraelští synové to tak začali dělat; a sbírali to, někteří shromažďovali mnoho a někteří shromažďovali málo. Když to měřívali omerem, ten, kdo shromáždil mnoho, neměl přebytek, a ten, kdo shromáždil málo, neměl nedostatek. Sbírali to, každý úměrně k tomu, co snědl. Potom jim Mojžíš řekl: Ať z toho nikdo nic nenechá až do rána. Ale Mojžíšovi nenaslouchali. Když někteří z toho přece nechali něco až do rána, zčervivělo to a zapáchalo; takže se Mojžíš na ně rozhořčil. A sbírali to ráno co ráno, každý úměrně k tomu, co snědl. Když slunce začalo hřát, roztálo to.“ .

A izraelský dům to pojmenoval manna. A byla bílá jako koriandrové semeno a chutnala jako ploché koláče s medem.“ .

Co tedy čeká ty, kteří tvrdí, že jsou Božím lidem, duchovním Izraelem, 30. den? V duchovním ohledu začnou toužit po symbolickém masu, po věcech tohoto světa a tak to symbolicky obdrží, ale mnohým se to zhnusí. Jak se to přesně projeví teprve uvidíme, ale potká to takzvané křesťany a mnozí po této duchovní ráně duchovně zemřou.

Duch mne vede k podobné myšlence, kdy za nacistického Německa obdrželi v koncentračním táboře Badatelé Bible nabídku, aby se zřekli své víry. Poté mohli svobodně odejít. Vše jim bylo vráceno. Bude to zřejmě nějaké rozhodnutí, před kterým budeme stát. Každý může zažít něco osobního. Něco podobného číslu 6.6.6. . Jako za Covidismu. Nejsem schopen to vysvětlit dokud to nenastane.

DOPLNĚNO PO SEPSÁNÍ 19.05.2024:

Dnes mi bylo v nočních viděních ukázáno co má Stvořitel nebe a země namysli ohledně tužeb po Egyptu. V něm jsem se octnul na nějakém místě, v nějakém městě, kde jsem byl ubytován v hotelovém resortu.

Byli kolem mne různí lidé, ženy, muži, kteří prošli mým životem. Čekal jsem na příjezd mé ženy. To město, ten hotelový resort, byly plné zkaženosti. Najednou se objevil vedle mne muž. Který za mnou přijel a byl to můj spolužák ze základní školy. Chtěl se bavit a přemlouval mne, abych jej doprovodil večer, aby si vše co místo nabízelo, aby si to prohlédl a my se pobavili.

Neměl jsem o to zájem, ale nakonec jsem se nechal přemluvit. Byl jsem zděšen vším, co jsem měl možnost kolem sebe vidět. LGBT, nevázané chování, veškerou nemorálnost. Prohlásil jsem, že mi to připadá, že celá Praha, kde jsem toto fyzicky pozoroval dříve, že dorazila na toto místo. Více detailů není potřeba z vidění odhalovat.

K jakému POROZUMĚNÍ mne vidění přivedlo? Že ztrátou plné pozornosti pro činění jeho vůle dojde k tomu, že budeme odvedeni zpět, do symbolického Egypta, ke kompromisům, až nakonec ztratíme tuto POZORNOST ÚPLNĚ. To se rovná duchovní smrti.“ .

Pro nás je důležitá související informace, že se začne objevovat manna. Opět to musíme chápat duchovně. Budou to zřejmě krátká zamyšlení, jenž budou odhalovat skryté duchovní procesy, aby duchovní Izrael mohl přijít k Jehovově hoře 45. den.

A měl jsem opět počítat a spočítat čas, který uplynul od Pasachu roku 1453 př.n.l., když byli Izraelité na Jerišských pláních, kde tělesný Izrael si měl v těch dnech obřezat své předkožky. A měl jsem to spočítat opět ke dni 22.04.2024, kdy bylo 15. nisana podle židovského kalendáře a kdy tělesný Izrael jedl svůj Pasach, ale ne ten duchovní, kterým je Pán Jehošua Kristus. Proč? Protože si duchovní Izrael měl nechat v ten čas obřezat své srdce. Přesně jak je psáno:

Dejte se obřezat Jehovovi a odejměte předkožky svých srdcí, judští muži a obyvatelé Jeruzaléma; aby můj vztek nevyšel právě jako oheň, a jistě by hořel a nikdo nehasil, kvůli špatnosti vašich jednání.“ .

A když jsem to udělal, dostal jsem tento výsledek:

1453 + 2023 = 3476

A je v tom výsledku opět ukrytá zpráva. Je to Pravda (3), která je intenzivní (4) a dokonalá (7) pro nedokonalého člověka (6). A měl jsem ta čísla spočítat a je v nich Pravda (2) o konci konkrétního období, cyklu (0)

3476 = 3+4+7+6 = 20

A měl jsem opět čísla mezi sebou vynásobit, abych si přečetl tuto zprávu:

Rozdělení (5) v konečné části dnů (0) bude intenzivní proces (4).“ .

3 x 4 x 7 x 6 = 504

A byl nám s manželkou dán tento verš:

Tak mi totiž řekl Jehova: Právě jako mručí lev, dokonce mladý lev s hřívou, nad svou kořistí, když se proti němu povolá plný počet pastýřů, a navzdory jejich hlasu se nedá vyděsit a navzdory jejich rozruchu se neshrbí, právě tak sestoupí Jehova vojsk, aby vedl válku o horu Sion a o její pahorek.  Jako létající ptáci, stejně bude Jehova vojsk bránit Jeruzalém. Bude jej bránit a také jej jistě osvobodí. Ušetří jej a také způsobí, aby unikl. Vraťte se k Tomu, proti němuž izraelští synové zašli hluboko do svého vzbouření. V tom dni totiž zavrhnou každý své bezcenné bohy ze stříbra a své nehodnotné bohy ze zlata, které si udělaly vaše ruce jako hřích.“ .

A měli jsme o tom hluboce přemýšlet a pochopit slova dokonce mladý lev s hřívou. Proč se k němu Stvořitel nebe a země připodobňuje? Odpověď je v plném počtu pastýřů. To jsou představení a mluvčí Velkého Babylonu. Také prameny vody. A pro ně jsou jména Otce a Syna, ta skutečná jména, jako něco bezvýznamného, jako mladý nezkušený lev, který napadl jejich stáda bravu, aby jim je pro sebe pohltil.

To oni, jejich učení brání duchovnímu Izraeli, ovcím, které jim jako vlkům podlehly, aby nedošly k hoře Sion. Co nastane? Bude vylit Boží duch na všechno tělo, aby si lidé začali uvědomovat, v jakém čase žijí. Nebude to nic okázalého, tak jak to čteme ve skutcích apoštolů. Duch lidem pomůže rozeznat to, co je opět prorokováno:

Mám tedy za to, že utrpení v nynějším období nejsou ničím ve srovnání se slávou, která na nás bude zjevena. Dychtivé očekávání tvorstva totiž čeká na zjevení Božích synů (144 tisíc zapečetěných). Vždyť tvorstvo bylo podrobeno nicotnosti, ne ze své vlastní vůle, ale prostřednictvím toho, kdo je podrobil na základě naděje, že i lidstvo bude osvobozeno ze zotročení porušeností a bude mít slavnou svobodu Božích dětí.“ .

Aby se to stalo, musí být vylit Boží duch na všechno tělo. A v tom čase se naplní tento text:

A Asyřan (USA, VB a jejich vazalové) padne mečem, ne mečem muže; a meč, ne meč pozemského člověka, ho pohltí. A bude prchat kvůli meči a jeho vlastní mladí muži budou určeni k nucené práci. A jeho vlastní skalní útes (vyvýšené postavení hegemona) pomine z naprostého úleku a jeho knížata budou poděšena signálem, je výrok Jehovy, jehož světlo je na Sionu a jehož pec je v Jeruzalémě.“ .

Očekávali jsme válku, ale ta z tohoto textu bude jinou válkou. Mohou jí být různé mezinárodní soudy, jakým byl například Norimberk po roce 1945. Spadne něco jako opona a lidé si uvědomí, co jsou ta symbolická knížata zač, která slouží pro Satanův protlačovaný korporátní fašismus. Vše nahradí BRICS PLUS, svět proměněného divokého zvířete pod vedením ubité a vzkříšené hlavy, Ruska. Tak mnohé oddá zničení. Duchovní smrt je víc než ta fyzická a hegemon se stane otrokem těch, které sám zotročoval. Přesně jak se to stalo Asýrii.

Doplněno 15.06.2024 :“V týdnu od 10.06.2024 byl Saudskou Arábií a následně 12.06.2024 Ruskem odstraněn dolar jako hlavní celosvětová měna. Obě země patří do BRICS Plus“ .

A proč je to světlo na Sionu? Světlo a voda jsou symboly pro plné duchovní POROZUMĚNÍ. To co Jan vidí se projeví duchovně, takže nikdo neuvidí fyzického Beránka, ale pochopí, že je přítomen:

A viděl jsem, a pohleďme, Beránek stál na (duchovní) hoře Sionu a s ním sto čtyřicet čtyři tisíce těch, kteří mají na svém čele napsáno jeho jméno (JEHOŠUA) a jméno jeho Otce (JEHOVAH).“ .

O co bude usilovat BRICS PLUS, OSMÝ KRÁL? O mír a takzvané bezpečí. On to světlo ze Sionu nerozezná čím se liší od Velkého Babylonu, který bude chtít zničit, protože to je myšlenka, kterou mu vkládá do srdce a mysli sám nebeský Otec, ale Osmý král (divoké politické zvíře) věří, že je to jeho myšlenka. Vždyť je to psáno:

A těch deset rohů, které jsi viděl, a divoké zvíře, ty budou nenávidět nevěstku (Velký Babylon = náboženské domy, její instituce) a zpustoší ji a obnaží a sežerou její masité části a úplně ji spálí ohněm. Bůh totiž vložil do jejich srdce, aby uskutečnily jeho myšlenku, ano aby uskutečnily svou jednu myšlenku tím, že dají své království divokému zvířeti, dokud nebudou dovršena Boží slova.“ .

Eufrat, symbolická řeka pro Velký Babylon vylitím ducha vyschne. Ač to mnozí nevidí, jsou už vylity další misky Božího hněvu než ty první tři, kterých je celkem sedm. A nyní stojíme před tímto splněním:

A šestý vylil svou misku na velkou řeku (duchovní) Eufrat a její voda vyschla, aby byla připravena cesta králům od východu slunce.“ .

Kdo jsou ti králové od východu slunce? Rusko a Čína. Právě tento týden se na všem potřebném dohodli. Máme to před očima. Aby mohli své plány uskutečnit, musí hegemon, novodobá Asýrie padnout. Vzduch, na který je vylita sedmá miska hněvu je co?:

A sedmý vylil svou misku na vzduch. Na to vyšel silný hlas ze svatyně od trůnu a řekl: Stalo se!“ .

To je ten Satanův duch Velkého resetu, to ovzduší plné zloby a nenávisti. Sedmá miska je Boží duch, meč, který není lidský. Pak bude řečeno: „STALO SE!“ .

Podívejme se nyní, co učinil čtvrtý anděl:

A čtvrtý vylil svou misku na slunce (symbol novodobé duchovní Asýrie); slunci bylo dáno, aby sežehlo lidi ohněm ( VELKÝ RESET). A lidé byli sežehnuti velkým žárem (POLITIKOU VELKÉHO RESETU BYLO ZNIČENO HOSPODÁŘSTVÍ MNOHA ZEMÍ A DÍKY GENOVÉ TERAPII ZEMŘELO MNOHO LIDÍ), ale rouhali se jménu (JEHOVAH) Boha, který má autoritu nad těmito ranami, a nečinili pokání, takže by mu vzdali slávu.“ .

Ano, toto vše vidíme, jak mnozí stále tvrdí, proto se rouhají Božímu jménu, že to není jméno JeHoVaH (čte se Jehova). Jejich pýcha, ač jsou sežehnutí politikou hegemona, je nevede k pokání. Proto přišel atentát na Roberta Fica a odhalení o poválečném životě Adolfa Hitlera. To je pátá miska Božího hněvu:

A pátý vylil svou misku na trůn divokého zvířete (tím trůnem jsou Spojené státy, které spolu s Velkou Británií učinili s Hitlerem špinavý obchod. Dali mu svobodu výměnou za čtyři atomové bomby, které Německo mělo)A jeho království se zatmělo (progresivci byli usvědčeni, že se pro své plány nezastaví před ničím)a bolestí se hryzali do jazyka (pokrytectví v jejich vyjádřeních nad lítostí, kam to až zavedli), ale rouhali se nebeskému Bohu pro své bolesti a pro své vředy a nečinili pokání ze svých skutků.“ .

Až si to přečtou, tak se tomu všemu vysmějí, ale bolest, kterou si přivodili, protože je jejich tělo symbolicky jako jeden hnisající vřed nenávisti, vůči těm kdo s nimi nesouhlasí, tak neučiní pokání ze svých skutků. To se musí činit srdcem a ne jenom slovy. Jen si vzpomeňme na prohlášení největšího slovenského štváče a Šérešova (Soros) sluhy Šimečky, jak najednou brzdil, když nikdo z poslanců vládní koalice nechtěl s ním společně předstoupit před kamery po atentátu a uvědomil si se svou suitou, že plánovaný majdan na Slovensku už nebude v režii Šéreše jako za Kuciaka, ale hněv lidu by přišel na progresivce. Ten smrad v jeho kalhotách byl cítit i přes obrazovku.

Chceme patřit k duchovnímu Jeruzalému? Pak opusťme svár mezi bratry. Přestaňme se starat o druhé, jejich soukromí, zda je vše u nich v pořádku. Začněme pít z duchovní skály vod Meriba, získejme POROZUMĚNÍ. NA VŠE SE VŠAK DOTAZUJEME NAŠEHO STVOŘITELE, SVRCHOVANÉHO PÁNA JEHOVAH VE JMÉNU PÁNA JEHOŠUY, ABYCHOM NEBYLI ZAVEDENI NA SCESTÍ. A přijměme pokoj, VÚP a POP, jak o tom hovoří článek zde. Pokud jsme byli s manželkou vedeni duchem, co ještě více potřebujeme vidět? Pokud ne, nic z toho se nenaplní. Ale vše musíme zkoumat do hloubky sami. Nečekat na to, že nám někdo umete cestu. Duchovní Juda může jen ukázat směr a říci:

Pojďme a vystupme společně na duchovní horu našeho Stvořitele, Jákobova Boha a Jím se nechejme vyučit. Překovejme konečně své meče jazyka v radlice, abychom jimi připravili naše srdce, duchovní pole na POROZUMĚNÍ, aby z nás byl sad, jak to slibuje samotný nebeský Otec. Překovejme svá útočná kopí svých neobřezaných rtů, našich slov, v zahradnické nůžky, aby se tomu duchovnímu sadu dobře dařilo.“ .

Obytná věž byla totiž opuštěna i městský ruch byl zanechán; z Ofelu i ze strážní věže se stala holá pole, jásot zeber na neurčitý čas, pastvina stád; dokud na nás nebude z výše vylit duch a pustina se nestane sadem a sad nebude považován za skutečný les. A v pustině bude jistě přebývat právo a v sadě bude bydlet spravedlnost. A dílem pravé spravedlnosti se stane pokoj; a službou pravé spravedlnosti poklid a bezpečí na neurčitý čas. A můj lid bude bydlet na pokojném místě pobývání a v sídlech plné důvěry a na nerušených místech odpočinku. A jistě bude krupobití, až bude padat les (politici hegemona), a město (Velký Babylon) se sníží do poníženého stavu. Šťastní jste vy, kteří rozséváte semeno podél všech vod a vysíláte nohy býka a osla (celým srdcem a myslí, protože to jsou symboly síly /býk/ a vytrvalosti /osel/) .“ .

DOPLNĚNO PO SEPSÁNÍ 19.05.2024:

Mám předložit tuto otázku:

Kdo bude skutečně šťastný v těch dnech od 06.06.2024 po západu slunce jenž nastane během středoevropského času?

Na to nám odpovídá samotný Pán Jehošua Kristus:

´Šťastní jsou ti, kteří si uvědomují svou duchovní potřebu, protože jim patří nebeské království.´ .

Jiný překlad používá toto vyjádření:

´Blaženi chudí v duchu, protože těch je království nebes.´ .

Obě vyjádření odhalují správně důvody blaženosti, tedy pravého štěstí. Proč? Musíme náš stav, naše vnímání bytí přijímat směrem k našemu Bohu, k našemu Stvořiteli, jako stav, který je podoben malému dítěti. Děti jsou skutečně chudé duchem. Plně se odevzdávají do rukou svých rodičů. Nepochybují, že dostanou najíst, budou si mít kde lehnout, že je oblečeme a budou se mít čím přikrýt.

Když povyrostou, tak si začnou uvědomovat svou duchovní potřebu, svou závislost na rodičích. To trvá do puberty. Podobně i my si potřebujeme plně uvědomovat, jak závislí jsme na svém Stvořiteli. Když jej začneme milovat a všímat si jej na všech svých cestách, pak se nám stane skutečným nebeským Otcem. To zažijeme jenom tehdy, pokud se staneme podobni dětem, tedy pro svět nerozumnými, že důvěřujeme pro ně něčemu imaginárnímu v jejich očích. My se chceme líbit Bohu a ne lidem ve světě, kteří jsou hlavně tělesní ve svém uvažování.

Co nám brání v tomto jednání? Je to náš rozum, naše srdce, které se podobá kameni. Způsobují to naše zkušenosti se zlem kolem nás. Útočí na nás od narození stále více a více naše vlastní ego. Neporozumění, proč existuje na světě zlo, ničemnost. Proto v Písmu čteme:

ˇSrdce je zrádnější než cokoli jiného a je k zoufání. Kdo je může znát? Já, Jehova, zkoumám srdce, zkouším ledviny, ano, abych dal každému podle jeho cest, podle ovoce jeho jednání.ˇ .

Naše srdce byla zkažena životem v tomto ničemném světě. Potřebujeme jej opravit, symbolicky vyměnit za nové. To se však nestane pokud sami sebe nezkoumáme. Nepřijímáme POROZUMĚNÍ, které nám odhaluje PRAVDU. Máme ji před očima, stačí se rozhlédnout kolem sebe. Nebo si myslíme, že uctívání Satana, které se tak rozmohlo po celém světě, že to tu přišlo náhodou?

Malé děti nechtějí, aby jim rodiče lhali. Mají k nám plnou důvěru do chvíle, než odhalí, že jsme jim v něčem lhali. Pak nás začnou napodobovat a přijmou lež jako normu. A tady je zakopaný pes. Lžeme jim například o Ježíškovi, který nosí dárky, přitom by se radovaly stejně, nebo možná i více, pokud by věděly, že dárky pod stromečkem jim kupují rodiče a ostatní členové domácnosti, kteří je milují.

Nezkoumáme původ různých tradic, proč byly lidstvu vnuceny. Říkáme si, že když to dělali naši rodiče, tak to ani na nás nezanechalo žádný špatný vliv. Já jsem se například naučil lhát svým rodičům tehdy, když jsem zjistil, že nechtějí slyšet pravdu, protože za ní jsem vždycky dostal nařezáno, protože rodiče milovali vlastní bublinu. Pravda jim narušovala vystavěný domeček z karet svých vlastních lží, kterým bylo pro ně lepší uvěřit.

Proto se říká, že PRAVDA BOLÍ. Za PRAVDOU jsou pravidla a když chceme něčeho v tomto světě dosáhnout, první co musíme, je ty pravidla začít ohýbat a porušovat. Abych se já měl dobře, měl dům s bazénem, třikrát do roka dovolenou, tak musí hodně lidí zchudnout. Vůbec nad těmi věcmi neuvažujeme, že peníze, bez kterých nedokážeme žít, že jsou sofistikovaný podvod, aby člověka naučily být sobcem. Přitom Slovanská kultura dokázala žít bez peněz 3000 let. Indiáni, některé kmeny do dnes.

Znamenala by ztráta peněz konec civilizace? Jsme přesvědčováni, že ano. Neptáme se kdo nám toto tvrdí a kdo peněžní systém na nesplatitelném dluhu vytvořil. Přitom se to dá lehce odhalit. Stačí tak málo, jen trochu hledat. Když si děti hrají, také jsme to dělali, tak nepotřebují mezi sebou soupeřit, dokud je to opět nenaučíme my sami.

Co jsme ztratili, protože nejsme takzvaně chudí duchem? Empatii. Vůbec se nestydíme za to, že nějací lidé rozdmýchávají války, vnucují ostatním dluh, aby se oni měli „dobře“ . Smůla je, že pravé štěstí nikdy nenalezli. Mají sice pocit, že když jim někdo slouží, že to je štěstí. Proč se tedy tak bojí, aby o něco nepřišli, když mají všeho nadbytek? Proto je psáno:

´Láska k penězům je totiž kořenem škodlivých věcí všeho druhu a tím, že někteří o tuto lásku usilovali, byli od víry zavedeni na scestí a celí se probodali mnoha bolestmi.´ .

Pokud dítě vyrůstá v lásky plné rodině, bývá velmi empatické, dokud jej nezačne formovat svět. Pak se empatie vytrácí. Přestaneme milovat své bližní jako sami sebe. Jásir Arafat kdysi prohlásil, že žádná palestinská či židovská žena netouží potom, aby své děti posílala na smrt. Je to nenávist, kterou vytváří ti, kdo chtějí vládnout. Oni nemilují lásku, oni milují Satanovo pravidlo: „ROZDĚL A PANUJ.“ .

Kdy to zastavíme? Když nalezneme skutečný smysl života a podíváme se na vše kolem nás očima toho, kdo stvořil život. Ale k tomu potřebujeme odvahu a mít jistotu, že je za vším daleko vyšší Láska, kterou Řekové nazývají AGAPE. Nikdy na to nedosáhneme, pokud nezapřeme sami sebe, protože s tím přichází výsměch tohoto světa. Být chudí duchem je něčím po čem sice vskrytu toužíme, chceme být dětmi, ale nedovolujeme, aby se tak stalo, protože nechceme proměnu srdce. Z toho kamenného, na masité. Když si ten luxus dovolíme, najednou zjistíme, že dokážeme komunikovat se svým Stvořitelem a že můžeme být opět dětmi. Že vše kolem nás je vlastně jedna velká iluze (magic), vystavěná na lžích.

Kdy to zjistíme? Teprve tehdy, až si začneme uvědomovat své duchovní potřeby. Tehdy se nám otevřou duchovní oči a najednou uvidíme, že za naším životem stojí někdo, kdo daleko převyšuje tu iluzi světa. Že se o nás postará, pokud mu nasloucháme a jdeme cestou, po které máme chodit. Vylití Božího ducha na všechno tělo mnohým právě toto umožní. Zjistit v čem všem nám bylo lháno a my jsme tomu uvěřili jen proto, že jsme nehledali skutečnou PRAVDU. Čemu jsme uvěřili? NEVAŽ SE, ODVAŽ SE! PRÁVĚ TEĎ JE TA SPRÁVNÁ CHVÍLE TO UDĚLAT.

Jenže už nám nikdo neříká, že to sebou nese určitou daň. Tou daní je myslet a činit, jak si přeje tvůrce sloganu. Aby se mu to dařilo, uplatňuje jednoduchou manipulaci, skrze zaručené recepty na lepší život, bez empatie, aby mohl ROZDĚLIT A PANOVAT. U chudých duchem mu to nefunguje. Štvát jedny proti druhým skrze politické programy mu zajišťuje, že nehledáme svého Stvořitele, protože chce, abychom si mysleli, že toto lidské uspořádání tu bude na věky. Tím opět jen naplňuje Písmo, které říká:

´Všechno to jsem viděl a zaměřil jsem své srdce na každou práci, která se konala pod sluncem, během doby, kdy člověk panuje nad člověkem k jeho škodě.´ .

Tato slova pronesl nejbohatší a nejmoudřejší král, který kdy žil, pokud nebereme v potaz Syna člověka, Pána Jehošuu. Tím mužem, který to zapsal, byl král Šalomoun. Nakonec i on sám takto jednal, protože dovolil, aby jej jeho vlastní srdce zradilo, protože si jej nehlídal a nenaslouchal Boží radě.

Přejeme každému čtenáři tohoto článku, aby se i jemu podařilo být šťastným člověkem, protože si uvědomuje své duchovní potřeby, které mu nabízí, že je uspokojí, sám Stvořitel nebe a země, když jej o to celým svým srdcem, myslí a životní silou poprosí, aby obdržel jak vodu, po které není žízeň, tak aby obdržel duchovní mannu, která jej povede cestou, po které máme chodit.´ .

Pro čtenáře CZ24 sepsal Igor Zemánek

Na tomto webu přijměte pozdravy od mé ženy Šárky. S Agape a v Agape Váš bratr, Pánův otrok, Igi

ZAJÍMAVOST:

Toto se objevilo po dopsání 18.05.2024 na velice zvláštně zaznamenávané návštěvnosti, TOP listu:

Právě jsem pročítal náhled článku, ten kdo rozumí symbolice čísel, tak ten chápe mé překvapení.

A nesměl jsem tento článek, tato slova zveřejnit, až na konci 40 dnů od vylití Božího ducha, aby vše výše uvedené nastalo a bylo vidět. Vše vyvrcholilo 13.07.2024 událostí, o které si nyní povíme:

CO SKUTEČNĚ ZNAMENÁ ATENTÁT NA DONALDA TRUMPA?

Je 16.07.2024 čtyřicátý den od seslání Božího Pomocníka, Otcova ducha pro všechno tělo. Nebudeme se nyní zaměřovat na toto datum, jeho symboliku, ale zaměříme se na datum 13.07.2024 .

Satan měl plán uskutečnit tento falešný atentát, jak si níže vysvětlíme, až 18.07.2024. Musel však vše urychlit. Jméno střelce je totiž opět klíčem k pochopení celé události. Pak si vysvětlíme, proč Satan toto chtěl učinit až za dva dny po tomto datu.

13 = vše se dotýká celé Satanovy organizace, jeho struktury moci.

A tuto pyramidu moci dokonale zasáhne (7) tato naplánovaná událost v ČASE KONCE (2+0+2+4=8). Satan velmi dobře rozumí symbolice, proto plánoval atentát, který měl posloužit tomu, aby se nenaplnilo úplné zničení Spojených států, jak to oznámil Stvořitel nebe a země prostřednictvím Jeho proroka Daniele těmito slovy:

Díval jsem se tehdy dál kvůli zvuku velikášských slov, jež mluvil ten roh (Spojené státy ústy Donalda Trumpa); díval jsem se dál, až bylo zvíře zabito a jeho tělo bylo zničeno a bylo vydáno hořícímu ohni.“ .

Donald Trump se prohlásil skrze minci za člověka, který je svou velikostí podoben Kýrovi II. Velikému. Ten byl předobrazem Pána Jehošuy Krista, když byl o cca 160 let dříve povolán vlastním jménem ke zničení Babylonu. Tím umožnil, aby židovský národ byl uvolněn z okovů Babylonu a mohl obnovit v roce 516 př.n.l. druhý JeHoVaH (Jehovův) chrám v Jeruzalému, městu POKOJE.

Svět má díky Satanovu působení vytvořen duchovní Babylon, VELKÝ BABYLON, který bude zničen větším Kýrem, kterým není nikdo jiný, než Syn Pravého Boha, Pán Jehošua Kristus. Připomeňme si slova samotného JeHoVaH (Jehovy) vojsk prostřednictvím proroka Izaiáše, co prohlásil o Kýrovi II. okolo roku 700 př.n.l.:

Tak řekl Jehova svému pomazanému, Kýrovi, jehož pravici jsem uchopil, abych před ním podmanil národy, abych odpásal i boky králů; abych před ním otevřel dvoukřídlé dveře, takže ani brány nebudou zavřeny: Sám půjdu před tebou a vyrovnám vzdutí země (Kýros, jeho armáda svedla pod inspirací ochranné vody Efratu do suché nádrže budované Nabonidem, aby mohl získat Babylon dodatečnou zásobu vody a tím snížila vojska hladinu vody v Eufratu 29.10.539 př.n.l. v nočních hodinách, že dosahovala výška jen po kolena a mohla bezpečně vstoupit branami pro lodě, které nechal syn Nabonida Belšacar otevřené. Sám se tu noc napájel se svými konkubínami a ostatními vysoce postavenými, z Jehovových pohárů vínem, které sloužily ke svaté službě v prvním chrámu Jehovy Boha). Měděné dveře rozbiji na kusy a přesekám železné závory. A chci ti dát poklady ve tmě a schované poklady ve skrýších, abys poznal, že já jsem Jehova, Ten, kdo  volá tvým jménem, Bůh Izraele. Kvůli svému sluhovi Jákobovi a kvůli Izraeli, svému vyvolenému, jsem tě pak dokonce povolal tvým jménem; pak jsem ti dal čestné jméno, ačkoli jsi mě neznal. Já jsem Jehova, a není nikdo jiný. S výjimkou mne není žádný Bůh. Pevně tě opásám, ačkoliv jsi mě neznal, aby lidé poznali od východu slunce a od jeho západu, že mimo mne není žádný. Já jsem Jehova a není nikdo jiný.“ .

A co na to odvětil Kýros, když mu bylo proroctví ukázáno prorokem Danielem?:

A v prvním roce perského krále Kýra, aby se dovršilo Jehovovo slovo z Jeremjášových (a Izaiášových) úst, Jehova vzburcoval ducha perského krále Kýra, takže způsobil, aby celou jeho říší prošlo provolání, rovněž i písemně, jež říkalo: Tak řekl perský král Kýros: Všechna království země mi dal Jehova, nebeský Bůh, a sám mě pověřil, abych mu vystavěl dům v Jeruzalémě, který je v Judě. Kdokoli je mezi vámi ze všeho jeho lidu, kéž jeho Bůh prokáže, že je s ním. Ať tedy vyjde do Jeruzaléma, který je v Judě, a znovu staví dům Jehovy, Boha Izraeleon je pravý Bůh – , dům, který byl v Jeruzalémě. Pokud jde o kohokoli, kdo zůstal ze všech míst, kde přebývá jako cizí usedlík, ať mu muži z jeho místa přispějí stříbrem a zlatem a zbožím a domácími zvířaty spolu s dobrovolným darem pro dům pravého Boha, který byl v Jeruzalémě. Pak vstali představení otců Judy a Benjamina a kněží a Levité, dokonce každý, jehož ducha pravý Bůh vzburcoval, aby vyšli a znovu stavěli Jehovův dům, který byl v Jeruzalémě. Všichni okolo nich, ti posílili jejich ruce stříbrným náčiním, zlatem, zbožím a domácími zvířaty a vybranými věcmi kromě všeho, co bylo dobrovolně obětováno. I sám král Kýros: vynesl náčiní Jehovova domu, které Nebukadnecar přinesl z Jeruzaléma a pak uložil v domě svého boha. A perský král Kýros je pak vynesl pod dohledem pokladníka Mitredata a vypočítal je judskému náčelníkovi Šešbacarovi.“ .

Chápeme, čeho se Donald Trump dopustil, když se nechal přirovnat ke Kýrovi II. ?

Co Satan učinil z Donalda TRUMPA? Falešného ZACHRÁNCE = falešného proroka = falešného Krista. Jak dopadne?

Falešný prorok propaguje značku 6.6.6. skrze genovou terapii v prosinci 2020

A divoké zvíře (Osmý král = BRICS+) bylo chyceno a spolu s ním falešný prorok, který před ním prováděl znamení, jimiž zaváděl na scestí ty, kteří přijali označení (Donald Trump, největší propagátor a podporovatel genové terapie během své vlády = 6.6.6.) divokého zvířete, a ty, kteří prokazují uctívání jeho obrazu. Ještě zaživa byli oba uvrženi do ohnivého jezera, které hoří sírou (symbolu druhé smrti, ze které není vzkříšení).“ .

Mohl být Donald Trump zabit? Ne, nemohl, protože až tam odejde, musí žít. Proto byl jako střelec povolán Thomas Matthew Crooks. Co čteme v Písmu o jménech lidí?

Kvůli tomu klekám před Otcem, jemuž každá rodina v nebi a na zemi vděčí za své jméno,….“ .

Proč bylo důležité pochopit jméno střelce Juraje Cintuly? Protože to bylo vodítko ke jménu střelce na Trumpa a pro plné porozumění kým je Donald Trump.

Thomas = Tomáš = DVOJČE – odkaz na nevěřícího Tomáše z evangelií
Matthew = Matouš = Matitjáš = DAR od JEHOVAH (Jehovy) – kdo byl největším darem od Stvořitele nebes? PÁN JEHOŠUA KRISTUS = JEHOVAH (Jehovova) ZÁCHRANA
Crooks = PODVODNÍCI

Jaký vzkaz nacházíme ve jménu střelce?

Nevěřte falešnému daru, který nebyl dán svrchovaným Pánem JeHoVaH (Jehovou). Je to PODVODNÍK, Satanův sluha!

Proto je Donald Trump jedním z nejvýznačnějších FALEŠNÝCH PROROKŮ. Je to skupina osob, proto PODVODNÍCI = CROOKS

Co je cílem atentátu, který neměl Donalda Trumpa zabít? Sám nám to ukázal nejenom ihned po střelbě, ale další den hrou zvanou golf. Vše bylo dokonale zrežírované. Cílem Satana je zachránit USA a proto chtěl atentátem Američany sjednotit kolem Trumpa, protože lidé mají rádi mučedníky.

Trump byl a vždy zůstane jen loutkou. Nejdříve si jej koupila KGB a když v roce 2020 podrazil plán Golgota, tak jej ovládl Chabad Lubawith. Proto V.V.Putin prohlásil, že je pro něj lepší, když ve Washingtonu D.C. sedí Biden, než Trump. Protože Trump je zrádce KGB a to se v této organizaci neodpouští.

Byl to Donald Trump, kdo svou politikou připravil Osmému králi, BICKS+ cestu k moci. Jeho politika pod taktovkou a notami KGB, operací Golgota, dovolila spojení Ruska a Číny. V dřívějších článcích jsem na to upozorňoval, jaký pokyn dostal od Putina 16.07.2018. Dnes máme 16.07.2024. Šest let.

číslo 6 = číslo nedokonalého člověka – proto se ta událost dotýká celé pyramidy moci, která je otřesena a Satan bude muset jít cestou Ezechielova proroctví.

Společnost v USA je tak rozdělena, že nedojde pro Satana k sjednocení, ale ke zničení a naplnění proroctví skrze občanskou válku. Ještě jeden biblický vzkaz tu máme, tím je zraněné ucho. Je to odkaz na tuto událost:

Ale pohleďme, jeden z těch, kteří byli s Jehošuou, vztáhl ruku a vytasil meč a udeřil veleknězova otroka a uťal mu ucho. Tehdy mu Jehošua řekl: Vrať svůj meč zpátky na jeho místo, neboť všichni, kteří berou meč, mečem zahynou. Nebo si myslíš, že se nemohu obrátit na svého Otce, aby mi opatřil v tomto okamžiku více než dvanáct legií andělů?“ .

Čí otrok je Donald Trump? Velekněze tohoto světa. Tím je Satan. Každý v USA, kdo nyní vezme do ruky symbolický meč a nejenom v USA, tak mečem zahyne. A to je varování pro nás, kdo skutečně následujeme Pána Jehošuu, Syna pravého Boha, JeHoVaH (Jehovy) vojsk. Nenechme se strhnout událostmi, které se rychle rozvinou!

Pokud by Satan mohl plánované divadlo s Donaldem Trumpem uskutečnit 18.07.2024, tak by QANON mohl tvrdit, že má vše ve své režii. Že je to cesta k té jejich slibované změně, protože i Satan musí pro své vzkazy používat jednotnou symboliku. Ta je v tom datu ukryta.

1+8 = 9 obrácení, změna, která je ze Satanova pohledu dokonalá (7) v ČASE KONCE (2+0+2+4=8)

A proč by to QANON mohl tvrdit? Protože toto datum takzvaného velkého výstřelu dopředu oznámil. Už se tím chlubí, ale na vše dohlíží Stvořitel nebe a země se svým Synem, našim Králem a Vykupitelem.

A nyní si položme důležitou otázky:

Co nás až do dnešního dne více zajímá? To co nyní odhaluji, nebo cesta jak si vytvořit skutečný vztah k našemu nebeskému Otci, JeHoVaH (Jehovovi) Bohu, jak je nám to odhalováno v článcích od 08.06.2024? Jak daleko jsme v tom za těch 40 dnů pokročili? Jak jsme uspěli?“ .

Tak na to si musí odpovědět každý sám.

Kéž prosím Svrchovaný Pane JeHoVaH (Jehovo) poznají, že Ty sám jsi nejvyšší nad celou obydlenou zemí. Kéž nám svým duchem dáš skutečné porozumění a moudrost, kdy Tvé cesty a Tvé myšlenky jsou vyšší než ty naše, lidské. Ve jménu Pána Jehošuy prosíme o vyslyšení. Vám patří čest a sláva navždy. Amen a amen

Pánův otrok, Igor Zemánek

Zde je zajímavý rozbor pana Kamase. Ač s ním v mnoha věcech nesouhlasím a hraje své vlastní hry pro lidi za oponou, stojí jeho rozbor za zmínku.