Proč se stále více mluví o UFO? V jakém zájmu?

Spread the love

Tuto otázku si musíme položit, protože víme, že tu byla velmi dlouhá doba, kdy se vše kolem UFO utajovalo a dnes se s informacemi roztrhl symbolický pytel. Existuje mnoho názorů, jak máme UFO chápat, přesto nám neodpovídají na tu hlavní otázku. Tou je: „KDE SE TO UFO VZALO, KDO SKUTEČNĚ JSOU TAKZVANÍ MIMOZEMŠŤANÉ?“ .

Samotná otázka souvisí s další otázkou: „JAK STARÁ JE SKUTEČNĚ ZEMĚ?“ . I o tom budeme nyní přemýšlet. Nad otázkami jsem měl začít rozjímat, když jsem poslouchal celý pořad na BurešTV, kde vedl pan profesor Staněk rozhovor s panem Skálou a posluchači. Zkrácenou část si můžeme poslechnout zde.

Pán profesor Staněk je jistě velmi zajímavý zdroj informací. To, o co se zajímá už 45 let, tak o to se zajímám také stejný čas. Měl jsem možnost se v roce 1978 s fenoménem UFO setkat osobně a nejenom tehdy, takže jsem to potřeboval důkladně prozkoumat. Měl jsem na rozdíl od pana Staňka možnost důkladně prozkoumat dějiny, ne hi-story (ahoj příběhy) a to na základě informací, které nejsou manipulovány, protože lze texty, které máme k dispozici dnes, porovnat s fragmenty textů starých 2200 až 2300 let.

Dnes bylo těch fragmentů nalezeno tolik (cca 23000), že plně rekonstruují text Písma jak vznikal v čase, takže skutečný badatel lehce zjistí, že je to lež, která se tvrdí, že Písmo je tisíckrát změněné a různě přepsané. Zde při bádání zjistíme, že kritiky a šiřiteli tohoto narativu jsou dvě skupiny lidí. Prvními jsou ateisté, což je logické. Druhou skupinou jsou ezoterici a v jejich řadách takzvaní UFO-logové. Takže jak to je?

Popírá Bible UFO? Ne. Ale vysvětluje jeho skutečný původ. Pán profesor rád mluví o délce existence světa. Že určité radiokarbonové metody měření dokazují, že doba vzniku určitých staveb, my víme, že mluví jednoznačně o těch předpotopních, tak ty měření ukazují, že tu byly lidské rozvinuté kultury, kdy radiokarbonová měření tvrdí, že tu jsou už 12 tisíc, či 20 tisíc, nebo i více let. Je zvláštní, že pán profesor neví a nezná, když zná skoro vše, že tato technika určování stáří byla už v 70-letech minulého století zpochybněna a prohlášena za nevědeckou metodu.

Proč? Bylo zjištěno, že tlak vody během potopy dokázal uhlík C14, který se používá pro základ měření, který se přirozeně z materiálů uvolňuje, tedy rozpadá, se neuvolňuje v suchém prostředí stejně. Že pod tlakem to činí takovou rychlostí, že námi vyrobený předmět bude při laboratorním pokusu, kdy je do nádoby s vodou vložen a kdy vyvineme tlak skrze vodu na předmět, necháme tlak působit po dobu, kdy působila potopa na předměty, tak zjistíme, že jeho stáří není rok, ale desítky, sta tisíce let. Chápu, že tomu mnozí nebudou věřit, vždyť přece toto by věda neudělala, aby používala něco, co bylo vyvráceno jako absolutně nevhodné pro určování stáří předmětů. Sám pán profesor však jasně říká, že se věda zaprodala.

Existují však jiné a daleko přesnější metody, jak určit stáří země jako takové. Předpokládám, že pán profesor o nich musel minimálně slyšet, tak se ptám, proč o nich nemluví? Má to dva důvody. Musel by brát Bibli jako skutečně seriózní zdroj vážně. To by mu však jeho PEVNOST LŽÍ, kterou si stvořil, dokonale narušilo. Není tedy divu, že se o Bibli vyjadřuje způsobem kovaného ezoterika.

Je velmi moudré si nedělat z pana profesora modlu, která jediná vše správně chápe. Věřit každé myšlence, kterou prezentuje. Doba COKOLI 19 nás naučila, jak se vytváří narativ a propaganda. Pan profesor byl nedávno konfrontován dotazem, proč jako poradce všech různých politiků, kdysi dokonce evropské komise, proč jím byl a proč nezabránil těm šílenostem, když jej poslouchali. Jeho reakce byla velmi zvláštní. Absolutně odpověď nezvládl. Byl totiž zasažen otázkou přímo do černého. V JAKÉM ZÁJMU ŠÍŘÍ SVÉ INFORMACE?

Pokud si tuto otázku nepoložíme a nebudeme nestranní, protože fakta jsou fakta, pak nebudeme schopni odhalit, v jakém zájmu je vytvářen narativ a neodlišíme zrno od plev v jeho myšlenkách. Byli tu jiní, kteří se snažili sdělit určité Pravdy, tak proč už mezi námi nejsou? A lze najít těch osobností mnoho, co řekli daleko méně a už byli připojeni k našim praotcům a jejich těla jsou rozptýlena do prachu země. Ten rozhovor, kde nepříčetně křičel jsem zaznamenal na stejném webu, kde byl dán i ten zkrácený rozhovor z BurešTV, a byl uveřejněn na CZ24 NEWS a byl z nějaké slovenské televize.

Nejprve se zaměřme na stáří země. Zjistil jsem totiž, že tu v archívu už není článek o héliu, jeho stabilním uvolňování do nejvyšších vrstev atmosféry, kdy měřením bylo zjištěno, že uvolněné množství odpovídá maximální délce 10-ti tisíc let stáří země. Ale máme zde další důkazy, které svědčí o stáří země víc, než nějaká radiokarbonová metoda. Tím je například už cca 200 let prováděné měření velikosti slunce, které se stále smršťuje a to konstantní rychlostí. Není zase tak malá, jak bychom si mohli myslet, ale když jsem hledal tuto denní rychlost smršťování, už jsem jí na internetu nenašel. Toto měření provádí Britská královská observatoř od poloviny 19. století.

Stejné měření probíhá ve Spojených státech na jiné observatoři a to od 50 let minulého století. Sami můžeme vidět, jak slunce neustále svou vlastní hmotu vyvrhuje do prostoru, proto je smršťování logické i laikovi. Když jsem znal tu hodnotu, jednoduchým výpočtem mi vyšlo, co by to znamenalo pro zemi, kdybychom se na slunce, jeho velikost podívali před 100 tisíci, nebo 10 milióny lety. Při druhém výpočtu by bylo tak veliké, že Merkur a Venuše by neexistovaly a slunce by bylo velmi blízko zemi.

To jsou fakta. Další měření, které bylo provedeno na Měsíci, tak to odhalilo díky usazeninám, které z vesmíru na Měsíc dopadají, že je ta vrstva veliká tolik, že Měsíc nemůže být starší 15 tisíc let. Měsíc se od Země stále vzdaluje. Je to velmi pomalé vzdalovaní a stále se ta rychlost díky Keplerovým zákonům zmenšuje. A opět, pokud bychom šli v čase zpět, jen o 100 tisíc let, byl by Měsíc tak blízko, že by způsoboval každý den velká cunami. Vše je známo, ale tak nějak se to neučí.. Někdo by si mohl dát tu práci, že by to vše spočítal a chtěl vysvětlení, jak by mohl být život v té době zachován, když vlny by to nedovolovaly. A to by se dále do minulosti jen a jen zhoršovalo, protože Měsíc má vliv na pohyb moří a oceánů.

No a pak tu máme něco, co opět nedokážou vědci vysvětlit. Událost se stala roku 2292 př.n.l. . Přesně v roce potopy světa podle Bible. A ta událost zasáhla všechny planety sluneční soustavy. Nejvíc Venuši a Mars. Jejich dráhy se změnily. A opět se o tom nemluví. Elektromagnetická interakce byla právě tak velká, aby zapůsobila na vznik celosvětové potopy. Což je samozřejmě zajímavé. Bohužel už nemám počítač, kde jsem měl uloženu přednášku jednoho světově uznávaného matematika, který to měl ve své přednášce. Myslím, že to jako několik argumentů stačí, abychom se zamysleli, proč je nám stále předkládáno, že stáří Země je větší, než nám to odhaluje Bible.

Takže jak je to s tím UFO? Setkal jsem se s ním na vlastní oči několikrát, proto jej nemohu a ani nechci popírat. A opět jsem narazil na velmi zajímavou přednášku, kterou jsem předkládal ještě na Nejvíc info, ale tam byly ezoterikem Suenem mé všechny články odstraněny. Web už neexistuje. A opět, ať na youtube hledám, jak hledám, už tam ten rozhovor není, jen důkaz za důkazem, že UFO je fakt.

Takže ten muž z NASA se spojil se svými francouzskými kolegy a udělali hluboký výzkum do minulosti, aby zkoumali, jak lidé UFO zaznamenávali v různých časech. Sloužili jim k tomu obrazy. Jejich výsledek bádání odhalil, že se UFO lidem představovalo vždy trochu jinak a přesně tak, jak to bylo potřebné pro danou dobu se představit. A to je zvláštní, ale zároveň logické.

Nyní se podívejme, jak se na fenomén UFO dívá Bible, tedy Písmo. Máme tu několik informací, které nám vše dávají pochopit. První je zaznamenána v 6. kapitole Genesis:

A když začalo přibývat lidí na povrchu zemské půdy a rodily se jim dcery, stalo se, že si pak synové pravého (andělé) Boha povšimli lidských dcer, že byly pohledné; a brali si manželky, totiž všechny, které si vyvolili.“ .

Co to pro člověka a pro nebeského Otce, Boha, znamenalo?

Potom Jehova řekl: Můj duch jistě nebude jednat vůči člověku na neurčito, neboť on je také tělo. Proto jeho dny jistě dosáhnou sto dvaceti let (opět tento údaj potvrzují různé vědecké studie, že bychom se měli dožívat 120 let). V těch dnech byli na zemi Nefilim (doslovně Rozrážeči), a také potom (Kdy? Po potopě), když synové pravého (andělé, padlí andělé = démoni) Boha mívali poměr s lidskými dcerami a ty jim rodily syny, byli to ti silní, kteří byli odedávna, věhlasní muži.“ .

Takže se nebeský Otec rozhodl, že zasáhne. Ty anděly před potopou, kteří toto činily svévolně, tak ty všechny následně uzavřel do Tartaru. Co to je? Je to duchovní vězení, také symbolická propast, kde byli až do páté trubky tito padlí andělé uvězněni. Tartaros je místo, kam půjde i Satan těsně před armageddonem na 1000 let. Teď je to vězení prázdné:

A pátý anděl zatroubil na svou trubku. A viděl jsem hvězdu (Pelyněk=Satan svržen z nebe během bitvy, která nastala v nebi), která spadla z nebe na zem, a byl mu (Satanovi) dán klíč od jámy propasti (Tartaru). A otevřel jámu propasti a z jámy vystoupil dým jako dým z velké pece a slunce se zatmělo, také vzduch, dýmem z té jámy. A z dýmu vyšly na zem kobylky (před potopní padlí andělé); a byla jim dána autorita, stejná autorita, jakou mají zemští štíři.“ .

Co se s nimi stalo, tak na to jsem odpovídal při rozboru 9. kapitoly Zjevení a v archívu ten rozbor najdeme, nebo v sekci VÝKLADY KAPITOL BIBLE, kde lze články týkající se Zjevení nalézt ve formátu PDF. Jen pro zamyšlení, abychom pochopili rychleji. Atentát na Roberta Fica. Střelná poranění neslučitelná se životem. Neskutečně rychlá rekonvalescence. Kdo může z toho co čteme v evangeliích, kdo může takto člověka, jeho tělo obnovit? Jsou dvě možnosti. První je samozřejmě nebeský Otec, ale ten to vždy činí skrze své služebníky. A pak tu jsou padlí andělé. Mohou si sami vytvářet těla? Mohou, ale ne lidská, jak si dále ukážeme. Co však mohou, mohou člověka takzvaně posednout, vstoupit do jeho těla, pokud mu to dovolí a nebo si jej vzít, když dotyčný umře. Připomenu neznámější ženu, která se tím chlubí.

Je to člověk? Ne. Je to démon, padlý anděl, v tomto ženském těle. Co nám říká takzvaná alternativa, že bylo zabito mnoho politiků a přesto je tu stále máme. Tvrdí, že to jsou klony. Pokud to tak je, tak matrice musí vycházet z původního člověka. Nebeským Otcem je to dnes připuštěno proto, že autoritu nad nimi má Satan a ten je zase díky hákům podřízen nebeskému Otci. Takže to zrychluje procesy v Čase Konce, aby se proroctví naplnila. Myslím, že to pro porozumění zatím stačí směrem k panu Ficovi.

Takže co se stalo po potopě? Když tu bylo do 5000 lidí, tak si Satan musel vyžádat povolení, aby měl možnost pro své padlé anděly=démony, aby se mohli opět s ženami spojit. A to se začalo dít okolo roku 2050 př.n.l., kdy se Nimrod stal prvním lidským králem. Už to nešlo skrze pohlavní styk, ale skrze oplodnění in-vitro. Proč nebeský Otec přistoupil na Satanův požadavek , aby démoni mohli oplodnit nějaké ženy, tak to jsem vysvětloval v článku o Melchizedekovi. A tak tu máme tuto zprávu:

Kam vycházíme? Naši bratři způsobili, že naše srdce roztála, když řekli: Viděli jsme tam lid větší a vyšší, než jsme my, města velká a opevněná k nebesům a také syny Anakim .“ .

Pokud jde o Refajim, ti byli také považováni za podobné Anakim, a Moabité jim říkávali Emim.“ .

Byli tu obři, synové Anakim. Sumersky Anunnaki. Tak se podívejme nejprve na Anakim.

Egypt
Sumerští, z dob Nimroda

Jak můžeme vidět, už nemají lidskou podobu. Už si nemohli dělat lidská těla. Křídla jsou jen symbolika, aby ten kdo obraz vidí, aby pochopil, že jejich původ je v nebi. A teď se podívejme na syny:

Satan dnes šíří narativ, že toto jsou Anunnaki. Ne. To jsou synové, rozrážeči, ti věhlasní muži. Také mají znázornění křídel, aby bylo jasné, z koho pochází, že je to spojení Anunnaki s ženami in-vitro. Ale už jsou zobrazováni jako lidé. A co se dozvídáme například ze sumerských textů? Že byla část lidí geneticky upravená. Jak? In-vitro. Jaká tekutina oživovala těla Anunnaki? MODRÁ. Jaký symbol tvořivé síly se vyobrazuje? A je nazván symbolem plodnosti?

Egyptský ankh (odkaz na Anunnaki)

Je modrý. Například šlechta odvozuje svůj původ od Kleopatry VII., která byla dávný, ne přímý potomek synů Anakim, tedy dřívějších obrů. Proto tak jasně všem skrze krev, její barvu, oznamovali šlechtici, čí jsou potomky, že jsou z Anakim. Jak to dělali? Že jejich symbolická krev je modrá, lepší, ač byla stejně červená jako ta lidská. Oni věděli kde je jejich původ.

A máme tu další fotografii, která potvrzuje in-vitro.

Strom života

Zleva i zprava synové Anunnaki (Anakim), uprostřed strom života a po pravé a levé straně máme vyobrazeny potomky obrů s ženami, už synů bez křídel. A co jsou ty kabelky, které tak nedají mnohým ufologům a archeologům spát? Je to opět symbolika obrazového písma. A znamenají znalosti od padlých andělů, od démonů, od Satana.

A co chce Satan v Konci času zopakovat, aby se cyklus uzavřel? Přivést Anunnaki zpět, jako to UFO, aby i vyvolení byli podvedeni, jak to čteme zde:

Povstanou totiž falešní Kristové (Anunnaki, UFO, Allatra) a falešní proroci (například Staňkové ta žena z Allatry) a budou dávat velká znamení a divy, aby zavedli na scestí, pokud možno, i vyvolené.“ .

Proč profesor Staněk je tak zamilovaný do výrazu Universum? Aby nikdo nehledal skutečného Stvořitele a posluchač si představoval všechno možné, než Stvořitele, JeHoVaH (Jehovu) Boha, jako bytost s nejvyšší autoritou. Kdyby profesor Staněk neměl kolem sebe démonskou ochranu, už dávno by nežil. Musí být vykreslován jako bojovník proti systému, který všechno ví. Protože je to falešný prorok, který má tolik informací, že kdyby to šlo, svedl by i vyvolené.

Není sám. Máme tu Davida Ickeho, Petra Chobota a další a další. Každý zavádí na scestí jinak, ale jsou mediálně známí. Pokud to do hloubky nezkoumáme, lehce nás zavedou na scestí a není divu, vždyť je psáno:

Ti jsou totiž falešnými apoštoly (lidmi, kteří údajně přináší poznání, dobrou zprávu), dělníky, kteří klamou a kteří se proměňují v Kristovy apoštoly.  A není divu, neboť sám Satan se stále proměňuje v anděla světla. Není tudíž nic velikého, jestliže se jeho služebníci také stále proměňují ve služebníky spravedlnosti. Ale jejich konec bude podle jejich skutků.“ .

Byl profesor Staněk upozorněn na to co činí? Byl a jak se rozčílil a jak prskal, co si to dovoluji. Krásně zní jeho slova, že musíme hledat sami. Ale pokud jim řekneme, že jsme nalezli trochu něco jiného, okamžitě jsou těmi, které rádi sami kritizují. Cenzory. Podle ovoce je musíme rozeznávat.

K čemu by nás mělo vést toto POROZUMĚNÍ? Mělo by nás vést k tomu, abychom Písmo začali skutečně brát vážně. Vytvořit si s nebeským Otcem, JeHoVaH (Jehovou) Bohem vztah skrze POZORNOST, ODPUŠTĚNÍ, POKÁNÍ (POP) a VDĚČNOST, ÚCTU, POKORU (VÚP), abychom získali POROZUMĚNÍ, které nám zajistí POŽEHNÁNÍ, OCHRANU, VÍTĚZSTVÍ což je VĚČNÝ ŽIVOT slíbený v Písmu těm, kdo skutečně naslouchají tichému Božímu hlasu, smířeni s nebeským Otcem skrze VÝKUPNÍ OBĚŤ PÁNA JEHOŠUY KRISTA. Abychom mohli vstoupit do trvalého odpočinku, do Božího přístřeší. Co to přesně je si brzy vysvětlíme skrze speciální článek.

Požehnej nám prosím Pane JeHoVaH (Jehovo), náš Bože, náš nebeský Otče, abychom svými životy oslavili Tebe a Tvého Syna, našeho Krále, našeho Beránka pasach, Pána Jehošuu Krista. Amen a amen

V Agape a s Agape Váš bratr, Pánův otrok, Igi