Myšlenky, které patří těm, jenž jsou příslušníky NEBESKÉHO KRÁLOVSTVÍ – Proč nemůže západ nikdy porazit slovanské národy jak by si přál a hlavně nikdy Rusko? Ohlédnutí do dějin – závěrečná část

Spread the love

Sepsáno 07.09.2024

Dnes v noci, z 06.09.2024 na 07.09.2024 jsem byl duchem po modlitbách nad níže uvedeným textem veden k tomu, abych pochopil, proč bude na konci dnešního ČASU KONCE utvořen VELKÝ ZÁSTUP a proč to nemůže Satan změnit. Proč se mu nepodařilo a nikdy nepodaří zničit lidskou přirozenost, která byla dána člověku a která mu zabraňuje být Satanovi oddán až do úplného konce, krom skutečně ničemných lidí.

Otázka tedy zní:

Kdy se člověk stane nenapravitelným ničemným člověkem, podobný Satanu Ďáblu, jeho padlým andělům, jeho démonům?“ .

V ČASE KONCE je potřeba znát odpověď na tuto otázku, protože díky ní pochopíme co znamená toto:

Nebudeš následovat zástup ke zlým koncům; a nebudeš dosvědčovat ve sporu tak, že bys odbočil se zástupem, aby bylo převráceno právo.“ .

A byla mi položena otázka:

Proč se stalo pravidlem, že každá revoluce požírá své vlastní děti?“ .

Protože článek zřejmě bude vydán až ve svém čase, kdy už bude známo co se myslí tím co znamená : „Skutečně milovat“ , budeme si vše vysvětlovat právě na tomto POROZUMĚNÍ.

Byli jsme stvořeni s jedním morálním zákonem, který je uplatňován i v těch nejodpornějších zločineckých strukturách a ten zákon zní:

ZRADA SE NEODPOUŠTÍ“ .

Všechna bratrstva, tajné společnosti, tajné služby, zločinecké spolky, které jsou zřízeny k tomu, aby ovládly lidskou společnost a byla jim lidská společnost dokonale podřízena, uzavírají přísahu pomsty krve těm, kdo ZRADÍ. V lidské společnosti pak hledají jejich agenti takové osobnosti, kterým zrada nevadí, aby je dosadila tato bratrstva za oponou do viditelných procesů.

Proto je hlavně západní svět plný politických loutek, které lidu slibují něco, co se zdá rozumné, aby pak, až se dostanou k moci, aby plnily plány bratrstva. Často jsou tyto loutky bezdětné a nebo mají maximálně dvě nebo tři děti. Čím méně, tím lépe.

Proto například katolická a pravoslavná církev, jejich odnože velmi dbaly na to, aby kněží, kardinálové, papeži, patriarchové neměli děti. Tedy ne oficiálně. Proč? Protože rodina narušovala dlouhodobé plány a moc, kterou bylo potřeba si zachovat. Víme z dějin co se dělo v čase Borgiů v Římě, kdy na konci 15. století vytvořil právě jeden z kardinálů Rodrigo Borgia mocný klan na vrcholu stolce, který nedodržoval celibát, jako jej nedodržovali i jeho předchůdci a následovníci.

K moci se dostal v roce 1492. Bylo to završení období kdy různé rodiny v Itálii a ve Španělsku už minimálně 100 let usilovaly o moc a pontifikát, aby zůstal v rukou rodiny. Rodrigo nebyl prvním Borgiou, kdo na pontifikát v rodině dosáhl. Morálka vrcholných představitelů katolické církve, jejich morálních hodnot upadala na samé dno už v čase mistra Jana z Husince, který poměry tehdejšího kléru tak ostře kritizoval.

Co bylo na té době charakteristické? Že to bylo období velkých převratů a změn, kde se mezi vlivnými skupinami nedodržovala ústní smlouva, zákon, která se měla podáním ruky dodržet. Zrada se pak řešila vraždou zrádce. Příkladem takové zrady se stal bratr Václava IV. Zikmund, který Janu z Husince (Janu Husovi) zaručoval osobně bezpečnost na Kostnickém koncilu.

Lid pražský a jeho okolí bylo učením Jana Husa a dalších osob kolem něj fascinováno jeho morálním kreditem, protože jim chtěl předat skutečnou Pravdu z Písem, která nezotročuje, ale odkazuje na cestu člověka k Stvořiteli nebe a země, na JeHoVaH (Jehovu) Boha a Jeho Syna, Pána Jehošuu Krista.

Král Zikmund, typický představitel tehdejší západní moci, jež se nelišila od té dnešní, uplatňoval německé velkopanské cítění, protože je Němec na půl Slovan (potomek Tubala) a napůl Asyřan, kde Asyrské manýry převládají až do tohoto Času. V dějinách pak bylo toto promísení dvou hlavních rodů (Tubala a Chama) označeno jako Keltský národ.

Právě Zikmundova zrada spustila proces známý jako HUSITSKÉ HNUTÍ, které sjednotilo Čechy, Moravany, tedy země koruny České v boji proti ZRÁDCI. Měl jsem si povšimnout toho, že žádná moderní zbraň, kterou disponoval samotný Zikmund neobstála před cepy a sudlicemi. Běžnými pracovními pomůckami obyčejného lidu. Přesně na to spoléhá i dnešní západ a opakuje Zikmundovu chybu, že svými moderními zbraněmi nedovolí žádnou vzpouru.

Proto do zemí Tubala instalovalo Satanovo bratrstvo své loutky, které ZRAZUJÍ národní zájmy potomků Tubala. Proto se bratrstvo od 90. let minulého století snažilo učinit to samé v životním prostoru Mešeka, zemích bývalého Sovětského svazu. Ten proces započal ještě za Carů Ruska, ale vždy byl poražen a neuspěl.

A bylo mi v tom vidění ukázáno, co je skutečnou porážkou Satana, jako hlavního ZRÁDCE duchovní rodiny. Porážkou, kterou svými stvořitelskými díly započal samotný JeHoVaH (Jehova) Bůh. Satan až do časů proroka Ezechiele netušil, že jím vedená společnost Slovanů v sobě vytvořila něco, co v národech, na které zaměřil svou pozornost nebylo, krom potomků Jákoba, praotce Izraele. Co to je?

ÚCTA KE SVÝM MRTVÝM PŘEDKŮM, KTEŘÍ ZA RODNOU ZEM POLOŽILI SVŮJ ŽIVOT

Tato úcta je morální kotvou, kterou lze skrze zrádce upozadit, ale v čase tísně se stává hlavním motorem skrze dějinnou paměť, která porazí i toho sebelépe ozbrojeného protivníka. Tato dějinná paměť, tato úcta, je hluboce zakořeněna právě mezi bývalými národy SSSR, které nesly nejvíce ztrát lidských životů například ve druhé světové válce.

Proto existuje dodnes nejenom v Rusku NESMRTELNÝ PLUK, kterým si národy SSSR připomínají stále své padlé, ač už je potomci nepamatují. Jejich vítězství nad fašismem, který jim ZRÁDCI NÁRODŮ chtěli vnutit.

Proč se nejenom pro západní elity ve druhé světové válce stali vojáci Slovanů hrdiny? Protože ač podvedeni vlastní elitou, která je zradila, šli bojovat s nepřítelem právě pro tu ZRADU, KTERÁ SE NEODPOUŠTÍ a pro Lásku k rodné půdě, svému národu. Například Stalin zprvu nedůvěřoval Čechoslovákům, kteří se formovali u Buzuluku. Bál se pro zkušenost s českými legiemi, které byly podvedeny Masarykem a Benešem, že v SSSR budovaná armáda Ludvíka Svobody ho zradí pro západní zájmy a tak je nechtěl vybavit tím nejlepším, co armáda měla. Až jejich nasazení v prvních střetech s nepřítelem mu ukázala, že skutečně Čechoslováci bojují a umírají stejně odhodlaně v boji s jeho nepřáteli, tak jak to činili vojáci Rudé armády.

Je až směšné poslouchat západní narativ o tom, že Rusko ve svých dějinách bylo stejné jako Anglosasové, kteří svými válkami vedli války o kolonie a zdroje. Pokud Rusko někdy hledalo jako regionální velmoc touhu uplatnit svůj mocenský vliv, vždy to bylo proto, aby si kolem Ruska vytvořilo nárazníkovou zónu pro případ vlastního ohrožení.

V těchto národech Rusové vždy podporovali zachování národních a kulturních hodnot a ty i svým vlivem posilovaly. Z pamětí Lubomíra Štrougala víme, že za procesem 21. srpna 1968 stálo hlavně Německo a částečně Polsko. Kdyby Dubček a spol přijeli v červenci 1968 do Varšavy a nezradili by národ svými notami od Sorose (Šéreše), nikdy by nasunutí vojsk Varšavské smlouvy na území Československa neproběhlo, jak proběhlo. Jediné co bylo potřeba, bylo zajistit bezpečnost západních hranic Varšavské smlouvy a zajištění vojenské rovnováhy po nasunutí raket Spojených států do Německa.

Největší vítězství zrádců Československého lidu bylo to, že SSSR nezbyl žádný manévrovací prostor k tomu, aby jednala Varšavská smlouva jinak. Tak mohli skuteční zrádci zasít mezi národy nenávist, která tu do 20.8.1968 do 23:00 hod. nikdy nebyla a bylo nemyslitelné, že by si národy Československa díky dalším ZRÁDCŮM, jejich potomkům, si nechali odstraňovat pomníky padlých v druhé světové válce.

Stejný scénář pak kolektivní západ pod vedením politických loutek, které řídí to Satanovo bratrstvo za oponou (například už mrtví – Zbigniew Brzezinski, Henri Kissinger. Žijící Klaus Schvab, George Soros, Bill Gates a další) rozpoutali skrze ZRÁDCE národů Tubala a Mešeka stejnou rusofobii, kterou vidíme kolem sebe dnes.

Čím byl do spuštěné operace Golgota skrze Gorbačova znám socialistický blok? Tím, že kladl důraz na rodinu, její podporu. Měl sice tento režim ve svých tezích touhu vlastnit člověka od jeho narození, ale byl v tom jiný motiv, než je po celou dobu u kolektivního západu, který touží člověka zotročit jako zboží, jak byl k tomu vytvořen například Lodní zákon. Mít moc nad člověkem v socialismu byl motivován pro rozvoj lidstva.

Proč východ neprodukoval nadspotřebu v rozsahu západu? Protože byl díky druhé světové válce daleko víc poničen. USA, motor této nadspotřeby, kde díky válce průmysl rostl a měl dostatek kapacit na inovace jak zabavit jim vykořisťované obyvatelstvo pozlátky, měl možnost dát skrze zářící výlohy obyvatelstvu pocit, že je na tom lépe než socialistický východ.

Když kolektivní západ svůj ekonomický souboj s východem definitivně v roce 1985 prohrál a hrozil jeho úplný krach, tak jak jej můžeme vidět dnes, kdy není nikdo, kdo by byl schopen kolektivní západ zachránit, tak ten byl už tenkrát připraven rozpoutat jaderný holocaust. Tehdejší rozložení vojenských sil nedovolovalo ústupky jinou cestou, než nechat jednu stranu zhroutit, buď NATO, nebo Varšavskou smlouvu, protože jejich vojenský střet by byl pro lidstvo absolutně zničující. MOUDŘEJŠÍ USTOUPIL.

Proč? Protože už byla vypracovaná koncepce skrze OPERACI GOLGOTA. Bylo potřeba pro záchranu lidstva přesvědčit sionistické fašistické elity, otevřené Satanovy ctitele, že bitvu se svým odvěkým nepřítelem Slovanem vyhráli. Proto mohl Rus, král Severu dosáhnout cca padesátiletého náskoku v zbraňových systémech oproti dnešním systémům kolektivního západu. Aby bylo při nevyhnutelném střetu s NATO použito pokud možno jen a jen konvenčních zbraní, na místo jádra.

Proto bylo potřeba dát tomu arogantnímu anglosaskému světu pocit, že vyhrál. Tak mohli i na východě nastoupit ZRÁDCI VLASTNÍCH NÁRODŮ k moci. Proto byl Andropovův plán operace Golgota vypracován dopředu, aby se západ uspokojil se svou hegemonií a jeho armáda NATO se stala papírovým tygrem. Musel se do struktur NATO dostat někdo, kdo vše bude lifrovat na Ukrajinu, aby vyprázdnil sklady zemí NATO a Rusko to tam mohlo vše úspěšně ničit.

Protože si kolektivní západ myslí, že ruská nátura je podobná té anglosaské, počítala s tím, že Rusko se rozpadne, že obyvatelstvo miluje plné výkladní skříně svých obchodů, více než své padlé předky, kteří tomu obyvatelstvu zajistili přežití.

Byl schopen V.V.Putin ukončit válku na Ukrajině během dvou měsíců? Byl. To by však nic neřešilo. TĚCH ZRÁDCŮ NÁRODA KOLEM NĚJ BYLO TOLIK, ŽE JE BYLO TŘEBA VŠECHNY ODHALIT. Stejně jako bylo potřeba lidem na západ od Ruských hranic ukázat, co jsou jejich špičky zač. Kdo jsou jejich ZRÁDCI NÁRODA, jejich motivace hnána lačností po majetku, jejich láska k sobě samotným. Aby LEŽ mohla být viděna v plné nahotě.

A tak se odhaluje Pravda, kterou měl Pán Jehošua na mysli, když řekl:

Nikdo nemá větší lásku než tu, že by se někdo vzdal své duše ve prospěch svých přátel.“ .

Žádný národ světa, než národy Ruska, to dnes v sobě takto nemají. Takže co západ plánoval proti Rusku? Jeho zničení. Místo toho tak jen více tuto lásku u nich prohloubil. Proto jdou Rusové jako lid za Putinem. Proto až lidé pochopí jak naletěli svým ZRÁDCŮM, sami je budou chtít likvidovat a to je první fáze. Anglosasové už tento boj na svém území začali. Tak se naplňuje to, co je v Písmu popsáno Panem Jehošuou:

Povstane národ proti národu.“ .

Občanské války. Další věcí, které musíme vidět je, že:

Povstane království proti království.“ .

Daniel nám to popsal těmito slovy:

A v čase konce se s ním bude král jihu (USA a VB se zeměmi NATO) strkat a král severu (Rusko a jeho podporovatelé) proti němu zaútočí s dvoukolými vozy a s jezdci na koních a s mnoha loděmi; a jistě vstoupí do zemí, a zaplaví a projde.“ .

Král Jihu, Spojené státy a Velká Británie se skrze Ukrajinský Majdan v roce 2014 začal s králem Severu, Ruskem, strkat. Ten zaútočil 30.9.2015, od kterého proběhlo 2300 večerů a jiter do 16.01.2022, v Sýrii, kde proti Jihu, jeho teroristickým jednotkám ISIL postavil svou armádu na pozvání Sýrie.

Protože se král Severu bránil agresi Jihu, tak svou informační válkou už duchovně skutečně prošel mnoha zeměmi a lidé tak začali chápat, co jsou Anglosasové, vládnoucí loutky zač. Útok krále Severu na Ukrajinu skrze speciální vojenskou operaci odstartoval fyzickou přípravu na dokončení první fáze, kterou popisuje Zjevení 9:13-21.

Největším ZRÁDCEM operace Golgota se stal Donald Trump. Mohl zasáhnout proti výsledkům zfalšovaných voleb v prosinci 2020, ale raději se přidal na stranu Chabad Lubavitch, který chce celou situaci využít pro svůj prospěch, a proto předal moc Bidenovi. Proto s ním Putin jako s bývalým agentem KGB nepočítá, protože KGB zradu nepromíjí. Kdyby k této zradě nedošlo, nenaplnilo by se proroctví.

Z toho co je mi odhalováno, Trump do prezidentského křesla dnešních Spojených států, které vlastně právně od 13.12.2020 neexistují, rozhodnutím nejvyššího soudu USA, který posvětil nadřazenost zákonů států federace nad federálními zákony a Bidenova administrativa ve skutečnosti vládne už jen skrze korporaci Washington D.C., která byla zřízena jako stát v lednu 2021, ten do prezidentského křesla už neusedne.

Nad Ruskem taky plápolá vlajka trikolory, kterou dal Vlasovcům Hitler a nevlaje nad ním rudá vlajka, která je skutečnou vlajkou ruské státnosti, protože v Rusku jsou ZRÁDCI NÁRODA, kteří tuto vlajku prosadili v devadesátých letech za Jelcina, jako připomínku takzvaného fašistického vítězství nad SSSR po jeho zániku. Vlajka USA dnes symbolizuje zaniklý státní útvar, aby se lidé dokázali orientovat.

Proces, kterým se odstraní dnešní zrádci národů je plně pod kontrolou Stvořitele nebe a země, JeHoVaH (Jehovy) Boha a pod plnou kontrolou Pána Jehošuy Krista. Stane se to během dalšího naplňování Zjevení 9:13-21. Proto je nám kladeno na srdce, abychom porozuměli:

Nebudeš následovat zástup ke zlým koncům; a nebudeš dosvědčovat ve sporu tak, že bys odbočil se zástupem, aby bylo převráceno právo.“ .

Zástup, který následuje Anglosasy, jejich politické vedení, ten spěje ke zlému konci, protože převrací PRÁVO. My nemáme ani nyní následovat žádnou stranu a ani v budoucnu následovat krále Severu, protože i ten převrátí PRÁVO. Proč? Protože nejsme částí tohoto světa ač v něm musíme žít.

Druhá fáze, o které chceme mluvit, kdy se oddělí ti, jež budou tvořit Velký zástup, tak ta započne vzkříšením olivovníků, jak to čteme ve Zjevení 11. kapitole. Ti pochopí podvod a zradu nových elit, jež stojí za Osmým králem (BRICS+). V čele bude stále kráčet král Severu, jež připravuje nová pravidla, kterými se bude svět řídit. Už to nebude OSN, jak ji dnes známe, ale bude to jiný obraz divokého zvířete, který se stvoří pod vedením Ruska a BRICS+. Už se na tom všem intenzivně pracuje.

Velký zástup uvidí, že byl za něj položen život. Pochopí, že zradit tento akt je stejné, jako zradit ty, kdo za něj položili život, proto už jejich záchrana nebude zajišťovat záchranu jejich blízkých, jak je to v případě těch, kteří patří dnes k olivovníkům. Budou stát sami za sebe. Tehdy se naplní slova Pána Jehošuy:

Potom budou dva muži na poli: jeden bude vzat s sebou a druhý zanechán; dvě ženy budou mlít na ručním mlýnu: jedna bude vzata s sebou a druhá bude zanechána. Zůstaňte proto ostražití, protože nevíte, který den váš Pán přijde. Ale jedno vězte, že kdyby byl hospodář věděl, za které hlídky přijde zloděj, byl by zůstal bdělý a nedovolil, aby se vloupal do jeho domu.“ .

Vzpomeňte si na Lotovu manželku. Kdokoli se snaží zachránit si svou duši, ztratí ji, ale kdokoli ji ztrácí, zachová ji naživu.  Povídám vám: V tu noc budou dva na jednom lůžku; jeden bude vzat s sebou, ale druhý bude zanechán.  Dvě budou mlít na stejném mlýně; jedna bude vzata s sebou, ale druhá bude zanechána. — Odpověděli mu tedy a řekli: Kde, Pane? Řekl jim: Kde je tělo, tam se také shromáždí orli.“ .

Orel odnáší svou kořist do svého hnízda, aby jí tam pohltil. Kde budou vzati?

Jestliže je někdo určen k zajetí, odchází do zajetí. Jestliže někdo zabije mečem, bude zabit mečem. Zde to znamená vytrvalost a víru svatých.“ .

Proto bude muset ten, který je vzat, bude muset projevit víru a nezradit akt olivovníků a Pána Jehošuy Krista, protože je psáno:

Nikdo nemá větší lásku než tu, že by se někdo vzdal své duše ve prospěch svých přátel.“ .

Kdo má zradu v srdci, ten zradí vždycky, protože má na prvním místě svůj vlastní život, svůj vlastní prospěch. Je ochoten pro svou záchranu obětovat i své vlastní děti. Je jako Satan, který ZRADIL DOKONCE SVÉHO STVOŘITLE, SVOU DUCHOVNÍ RODINU, JEN ABY MĚL BOŽSTVÍ, TEDY AUTORITU NAD NĚKÝM. Tam kde není láska, není už na čem budovat, proto je psáno:

I kdyby byla ničemnému projevena přízeň, prostě se nenaučí spravedlnosti. V zemi přímočarosti (Kristově království) bude jednat protiprávně a neuvidí Jehovovu vznešenost.“ .

Proto zanechaní skončí v gehenně, symbolickém hrobě, kde hoří symbolický věčný oheň, protože z tohoto místa už nelze nikoho vzkřísit. To je druhá smrt.

Vzatí půjdou vírou, že nebudou zabiti, kde je symboličtí orli deportují, protože uvěří:

A to se prokáže jako metla, jíž bude Jehova mrskat všechny národy, které budou skutečně konat vojenskou službu proti Jeruzalému: Člověku shnije maso, zatímco bude stát na nohou; i oči mu shnijí v důlcích, a jazyk, ten mu shnije v ústech.  A v ten den se stane, že se mezi nimi rozšíří zmatek od Jehovy; a skutečně každý popadne svého druha za ruku a jeho ruka se skutečně zvedne proti ruce jeho druha.“ .

Dokončeno patnáctý den před koncem 390-ti dnů. Proto než se vše dokončí bratři a sestry, bude dáno období 40 dnů pro Judu, aby i Efraim pochopil co znamená slovo o Zerubabelovi, jak o něm prorokuje Zachariáš a proč je andělem řečeno:

Anděl, který se mnou mluvil, tedy odpověděl a řekl mi: Skutečně nevíš, co ty věci znamenají? Na to jsem řekl: Ne, můj pane. Odpověděl tudíž a řekl mi: To je Jehovovo slovo k Zerubabelovi, jež říká: Ne vojenskou silou ani mocí, ale mým duchem, řekl Jehova vojsk.“ .

Kdo je dnes Zerubabel? Není to sám Pán Jehošua bratři? Nečiní právě toto?:

Kdo jsi, velká horo? Před Zerubabelem se staneš rovinou. A jistě vynese vrchní kámen. K tomu se bude vykřikovat: Jak je půvabný! Jak je půvabný! A Jehovovo slovo ke mně přicházelo dál a říkalo: Zerubabelovy ruce, ty položily základ tohoto domu, a jeho vlastní ruce jej dokončí. A budeš muset poznat, že mě k vám poslal sám Jehova vojsk.“ .

Kdo je ta velká hora, která brání stavbě duchovního chrámu, kde základním kamen je sám Pán Jehošua Kristus? Není tou horou nedostatek víry? Že se vlastně nic nestalo, ač se o tom mluví? Pokud je horou nedostatek víry, pak není divu, že slyšíme toto:

Vždyť kdo pohrdl dnem malých věcí? A jistě se zaradují a uvidí olovnici v Zerubabelově ruce. Těch sedm jsou Jehovovy oči. Toulají se po celé zemi.“ .

Protože olovnice v Kristově ruce se stane viditelnou, aby se ta velká hora stala rovinou, protože anděl dále vysvětluje:

A odpověděl jsem a řekl mu: Co znamenají ty dva olivovníky po pravé straně svícnu a po jeho levé straně? Potom jsem odpověděl podruhé a řekl mu: Co jsou ty dva svazky proutků z olivovníků, které dvěma zlatými trubicemi ze sebe vylévají tu zlatou tekutinu? Řekl mi tedy: Skutečně nevíš, co ty věci znamenají? Na to jsem řekl: Ne, můj pane. Řekl tudíž: To jsou dva pomazaní, kteří stojí vedle Pána celé země.“ .

A v čem je ta malá víra bratři a sestry? Není i manželství svazkem dvou proutků olivovníků, kteří byli spojeni do jednoho těla, aby činili ti dva Boží vůli? Čemu jsme jako celek neuvěřili? Že základní kameny Božího království tvoří muž a žena spojeni do jednoho svazku, jednoho těla. Proto bude, abychom už konečně přestali POHRDAT DNY MALÝCH VĚCÍ, proto bude odhalena duchovní olovnice jako dokonalý svazek ženy a muže, aby duchovní stavba třetího chrámu stála rovně podle vzoru, a že se vše děje skrze skutečné Boží slovo.

Proto poznáme kdo jsou ty dva olivovníky, že byly tyto dva páry pomazány Božím duchem, jež stojí vedle Pána celé země, vedle Zerubabela, kterým je sám Pán Jehošua Kristus.

Kdo se bude dotazovat našeho nebeského Otce celým svým srdcem, myslí a silou, co to vše znamená, dostane odpověď. Není to těžké pochopit, ale musíme mít víru, aby nám bylo dáno porozumění. Musíme umět skutečně milovat a nebýt jako ti zrádci, kteří umí milovat jen sami sebe.

Na mých FB stránkách Igi Pop najdeme krátké video jedné zdravotní sestry, která přesně vystihuje, co znamená milovat jen samu sebe. Zveřejnil jsem jej 23.09.2024.

Ta paní chce po lidech amnestii pro lékaře a sestry za Cokoli 19, abychom jim odpustili. Z naší strany to jistě není problém, vždyť byli podvedeni. Problém je ten, že díky jejich lásce k penězům a ne k lásce k poslání, které si zdravotníci vybrali dobrovolně a sami, umřelo a ještě umře mnoho miliónů lidí.

Že v jejich slovech není za tuto újmu žádná sebereflexe, jen vysvětlení, že si za svou práci zaslouží víc peněz. Že když je dostanou, že klidně zase budou ostatním lhát, protože morální hledisko u nich už není nadřazeno nad lež a zabíjení. Hlavně když jim to zajistí nadstandartní příjem.

Může dnes člověk věřit lékařům, zdravotním sestrám a zdravotnictví jako celku, když vidíme co je skutečně motivuje? Proto ti kdo za tím vším stojí, protože plení a prošlo jim to, stále připravují druhé kolo, protože vidí, že jejich nástroje, lidé ve zdravotnictví už nezajímá zdraví člověka, ale dobrý plat. DRŽHUBNÉ. Proto budou dnešní plenitelé vypleněni, jak jsme si to ukázali v třinácté části.

A máme se bratři a sestry zamyslet proč Pán Jehošua říká:

Kde se totiž shromáždí dva nebo tři v mém jménu, tam jsem uprostřed nich.“ .

Naplňujeme toto ve svých životech? Jsou naše setkání s těmi, kdo osobně říkají, že následují Krista, vždy spojená v Agape a Kristus se tam vždy nachází? Pokud ano, pak jsme dosáhli na povolání k nebeskému království. Pokud ne, a chceme to zažít, pak je potřeba vyvinout vlastní iniciativu, abychom toho mohli dosáhnout.

Jsme s Šárkou vždy rozradostněni, když jsme součástí takových setkání a můžeme na vlastní oči vidět Boží činnost. Pozorovat ty bratry a sestry, jež naplňují jako manželské dvojice Otcovu vůli, protože ví, že to co náš nebeský Otce tvoří a spojuje je dokonalé.

24.09.2024 v 00:09 měla Šárka vložit do článku tato slova:

Co je víc?

Láska nezištná či vlastní zisk.

Co může býti víc?

Svůj život za druhého dát či zahrnout bohatstvím.

Svědomí – morální kompas osobní – obžalovává či klid nám zachová – lze snad svědomí majetkem utišit?

“ Zhřešil jsem, když jsem zradil spravedlivou krev.“ Řekli: „Co je nám po tom? To je tvoje starost!“ A tak hodil kousky stříbra do chrámu a vzdálil se, odešel a oběsil se“ .

Šárka

Kéž svatý náš nebeský Otče, Svrchovaný Pane JeHoVaH (Jehovo) nám dáš možnost porozumět všem podivuhodným věcem, které skrze Tvou vůli nyní tvoříš. Ať prosím vidíme věci kolem nás skutečným duchovním zrakem. Kéž nám pomáháš dosáhnout na všechny potřebné vlastnosti, o kterých jsme skrze sérii článků od 20.08.2024 , mohli společně uvažovat. Ať jsou tímto porozuměním posvěcována Vaše svatá jména Otče. Tvé a Pána Jehošuy, našeho Vykupitele a Krista. Amen a amen

V Agape a s Agape Vaše sestra a Váš bratr, Pánův otrok, Šárka a Igi (Šági)