Pavel, vězeň pro Krista Jehošuu

Spread the love

Dnes je to bratři a sestry do západu slunce, kdy je proti nám předvolán poslední svědek obžaloby, Pavel, dnes 30.09.2024 je to přesně devět let od počátku ČASU KONCE. AŽ ČLÁNEK VYJDE NA SVĚTLO SVĚTA započne desátý rok. Nikdo nemůže říci, že měl málo času proto, aby našel cestu k našemu Stvořiteli, JeHoVaH (Jehovovi) Bohu. V blízké době shromáždím všechny důkazy proto, že to byl ustanovený čas, aby mohlo proběhnout toto soudní líčení. Aby obžaloba proti nám mohla býti vznesena, abychom obdrželi buďto institut ÚČINNÉ LÍTOSTI, na základě našeho pokání, nebo vynesení SPRAVEDLIVÉHO ROZSUDKU za naše konání.

Jak obstojíme bratři a sestry, zda učiníme pokání a necháme se zrodit z ducha, nebo podlehneme vlastnímu EGU, PROTOŽE SAMI SEBE UŽ NYNÍ PROHLAŠUJEME ZA SPRAVEDLIVÉ, to už je na každém z nás. Aby bylo vše podle PRÁVA a SPRAVEDLNOSTI, musí být zváženy i všechny prvky, jež byly vedeny k tomu, aby se staly nevěstou. Jak jsem už naznačil v minulém článku, potkalo některé to, že jim byla přednost nést JeHoVaH (Jehovovo) náčiní odňato.

Odvraťte se, odvraťte se, vyjděte odtamtud, nedotýkejte se ničeho nečistého; vyjděte z jeho středu, uchovejte se čistí, vy, kteří nesete Jehovovo náčiní.“ .

Odkud bylo třeba vyjít bratři a sestry, přátelé Pravdy? Z Velkého Babylonu. V něm se nacházelo mnoho nečistých věcí. Nauky a tradice, které lidem za těmito náboženskými domy vnutil sám otec Lži, Satan Ďábel. Proto v březnu 2020 zazněl tento příkaz bratři a sestry:

A slyšel jsem jiný hlas z nebe, který řekl: Vyjděte z něho, můj lide, jestliže se s ním nechcete podílet na jeho hříších a jestliže nechcete obdržet část z jeho ran.“ .

A to období trvalo pro bezpečné opuštění do 16.01.2021, kdy bylo zakončeno období určené Velkému Babylonu. A protože 30.09.2015 po západu slunce nastalo období VEČERŮ a JITER, bylo dáno některým, jež patří k nevěstě, aby rozeznali ještě před prohlášením o tomto vyjití, že je potřeba toto učinit.

Až soud u Božího domu skončí, nastane toto:

Nevyjdete totiž v panice a nebudete prchat. Vždyť Jehova dokonce půjde před vámi a Bůh Izraele bude vaší zadní stráží. Pohleď, můj sluha bude jednat s pochopením. Bude ve vysokém postavení a jistě bude povznesen a velmi vyvýšen. Do té míry, že mnozí na něho zírali v ohromení – o tolik bylo jeho znetvoření, pokud jde o jeho vzhled, větší než u kteréhokoli jiného člověka, a pokud jde o jeho důstojnou podobu, větší než u synů lidí -, podobně poleká mnoho národů. Králové před ním zavřou ústa, protože skutečně uvidí, co jim nebylo vylíčeno, a obrátí své úvahy k tomu, co neslyšeli.“ .

O kom tu náš nebeský Otec vydává svědectví? Není to o tom člověku, komu se musí podle tohoto proroctví poklonit dokonce ti, kdo říkají že jsou Židé, ale lžou, protože jsou synagogou Satanovou :

Znám tvé skutky – pohleď, postavil jsem před tebe otevřené dveře, které nikdo nemůže zavřít – a vím, že máš trochu síly a že jsi dodržel mé slovo a neprokázal ses jako falešný vůči mému jménu. Pohleď, chci dát ty ze Satanovy synagógy, kteří říkají, že jsou Židé, a přece nejsou, ale lžou – pohleď, chci je přimět, aby přišli a vzdali poctu před tvýma nohama, a přiměji je, aby poznali, že jsem si tě zamiloval.“ .

Nehlásí se Satanova synagoga, která dosazuje dokonce krále zemí, k Židům, ač je jejich původ v Kanaánu a v Egyptě, v říši jménem Khazar? Tak poznáme bratři a sestry, kdo je skutečně dnešní apoštol Pavel a také ten, komu byla dána volnost řeči a byly mu otevřeny dveře, které nikdo nemůže zavřít. Až jej uvidíme, bude soudní proces ukončen.

Koho apoštol Pavel pro dnešní dobu v symbolice Písma symbolizuje? Symbolizuje nevěstu, dnešních 144 tisíc. Proto i ten, který bude takto vyvýšen, bude jako Pavel, novodobým apoštolem pro národy.

Abychom pochopili, na co musí nevěsta, ti, kteří ji tvoří dosáhnout, musíme se nejprve seznámit s tím, co měla Šárka pod vedení Otcova ducha pro nás předložit a zapsat. Toto slovo zapsala v 16:00 hod 30.09.2024:

Obžaloba třetího svědka předvolá. Pavel, v době minulé žijící. Proč byl na lavici svědků předvolán? Proč je tím, kdo může dnes mnohé dosvědčit?

Kým byl Pavel, původním jménem Saul?

„Muži, bratři, jsem farizeus, syn farizeů“ .

Jako obyvatel Tarsu byl římským občanem. V naukách farizeů vyučen, stíhal ty, kdo se k Jehušuovi Kristu hlásili.

„Saul však jednal surově se sborem. Vpadal do jednoho domu za druhým, vyvlékal muže i ženy ven a předával je do vězení“ .
„Saul však stále soptil hrozbami a vražděním proti Pánovým učedníkům.
„… aby přivedl do Jeruzaléma spoutaného každého, koho najde, jenž patří k té Cestě, muže i ženy.“ .

Na své cestě do Damašku byl Pánem osloven.

„Saule, Saule, proč mě pronásleduješ?

Kým se Pavel, původním jménem Saul, stal?

„Pavel, vězeň pro Krista Jehošuu

Jak to, že dokázal to, co jiným se zdá až nemožné? Toužil po spravedlnosti, po právu? Toužil po Pravdě? Proto byl Otcem vyvolen?

„Jdi, protože tento muž je pro mne vyvolenou nádobou, aby nesl mé jméno národům i králům a izraelským synům. Vždyť mu jasně ukážu, kolik toho musí vytrpět pro mé jméno.“ .

O čem dnes svědčí Pavel?  Že lze se všeho vzdát, své práce, svého známého života, svých přátel, naopak z přátel si nepřátele vytvořit, to v čem byl vyučen za lži označit. Pavel svědčí o znovuzrození. O tom, že lze v lidském životě své prvotní já zahubit, aby se mohl z ducha narodit.

„Pohleď, to všechno koná Bůh, dvakrát, třikrát v případě zdatného muže, aby obrátil jeho duši zpět od jámy, aby byl osvícen světlem živých.“ .

Šárka

Kéž náš nebeský Otče, Svrchovaný Pane JeHoVaH (Jehovo), náš Bože, kéž nám Tvým duchem odhalíš, že slova o Božím soudu nejsou slovy smrtelného člověka, ale slovy, jež odhalují nám ducha Pravdy, abychom mohli být nyní na konci ustanovených časů shromážděni do jednoho symbolického Kristova těla, podle Tvé vůle Otče. Ať dokážeme sloužit Dobré zprávě, sjednoceni Pokojem, který je od Tebe. Jít do tohoto Satanova světa a oznámit jim, jako to učinil i Pavel, náš milovaný bratr, že přicházíme ve skutečném jménu Pána Jehošuy Krista. Amen a amen

V Agape a s Agape Vaše sestra a Váš bratr, Pánův otrok, Šárka a Igi (Šági)