Což není půst, který volím, tento: Abyste uvolnili okovy ničemnosti, abyste rozvázali pásy tyče jha a poslali zdrcené na svobodu a abyste přerazili každou tyč jha?

Spread the love

Kdo má uši ať slyší co duch říká sborům!

Bratři a sestry, přátelé Pravdy, nyní je nám odhaleno to, co jsme viděli očima, ale nedokázali jsme tomu všemu porozumět, protože bylo nutné se na vše dívat duchovním zrakem. Dnes, to je 08.10.2024 po západu slunce se naplňuje 390 dnů pro Izrael, jak duchovní, tak pro Izrael sionistický, který nemá s Božím lidem nic společného.

Abychom pochopili důležitost těchto dní, musíme použít moudrost, která sestupuje ze shora a musíme spočítat dny, hodiny, minuty a vteřiny, abychom všemu správně porozuměli.

390 = 12 = vše co přichází se bude týkat celé duchovní rodiny!

Násobení čísel vždy dává 0 což odhaluje, že se vše vztahuje k ukončení konkrétního cyklu.

390 x 24 = 9360 hodin 9+3+6+0= 18 1+8= 9 1×8=8

9360 x 60 = 561 600 minut 5+6+1+6=18 1+8= 9 1×8=8

561 600 x 60 = 33 696 000 vteřin 3+3+6+9+6= 27 2+7= 9 2×7=14
1+4=5 1×4=4

Co lze tedy vyčíst z této duchovní zprávy? Vše co se týká duchovní rodiny (12) v tomto časovém období je PRAVDA (1+2=3 a 1×2=2). O jaké Pravdě se tu hovoří? O PRAVDĚ (3) o obrácení člověka (9) na konci cyklu (0).

Než nám budou odhaleny další informace, obdrželi jsme s Šárkou oba ve stejný čas vidění, která to vše, o čem si povíme vysvětlují.

Vidění ze 07.10.2024 sepsáno 08.10.2024 v 01:46 hod

Vše z nadhledu sleduji

Místnost veliká, bez dveří – dveře nejsou nikde k vidění, v místnosti mnoho lidí, stejní jsou, do tváří jím nevidím. Lidé jsou v pohybu, pak všichni jako vojsko do formace se postaví a všichni zmodrají, vypadají jako modré figurky. Stojí bez hnutí.

Jakási síla jednoho každého z místa uchopí a na strop či zeď připevní, tak zdi i strop se modrými stávají. Podlaha je šedá, uprostřed místnosti truhla, k ní přichází postava podivná, vyzáblá, dlouhé nohy, ruce, místo prstů pařáty. Se šklebem truhlu otvírá a z ní se hustý černý dým vyvalí.

Pod sebou vidím Českou republiku, nad ní se černý dým rozprostře a celou zem uzavře. Připadá mi to jako kouřová clona, jako dým z dýmovnic, který využívá vojsko, aby skryto zůstalo.

Pod dýmovou „kopulí“ běžný život probíhá, lidé si ničeho nevšimnou, žijí své životy, smějí se, radují, smutní i řeší starosti.

Dým začne se pohybovat, nejdříve vznikne slabý vír, postupně se rychlost zvyšuje až veškerý černý dým v hurikánovém víru se rozplyne.

Pod sebou vidím Českou republiku, jasné barvy zářící – zelená a modrá, jako by se země nově zrodila. Hranice naší země jsou kontrastní, na první pohled je viditelné oddělení od zemí sousedních. Pak konec, jako by někdo list otočil. Není správný čas vidět víc.

Šárka

O čem je to co bylo ukázáno Šárce? 15.09.2023 po západu slunce nastalo ve fyzické rovině toto. Figurky, což jsou lidé pod vládou Satana, to je modrá barva, byly rozestaveny do symbolických vojenských jednotek. Protože je to svět, který je pevně uzavřen do symbolických zdí bez oken, kde není dovoleno člověku opustit tuto místnost, rozdělily viditelné události spuštěné fyzickým Izraelem 07.10.2023 proces, který dokonale (5) rozdělil s dokonalou (2×7) intenzitou (4) tyto figurky.

Co znamená číslo vteřin 33 696 000? PRAVDA o PRAVDĚ (33) týkající se k procesu obrácení (3×3=9) nedokonalého člověka (6), k jeho potřebě se plně obrátit (9) od nedokonalosti člověka (6) skrze pochopení PRAVDY (3×0) o tomto konci cyklu (3×0=0 0+0+0=0)

Co udělal sionistický Izrael, viditelné centrum Satanovy synagogy, jak to čteme zde?:

Kdo má ucho, ať slyší, co duch říká sborům. A andělovi (doslovně= TOMU, KDO PŘINÁŠÍ ZPRÁVU) sboru ve Filadelfii (Bratrské náklonnosti = LÁSKY AGAPE) piš: To říká ten, který je svatý, který je pravý, který má Davidův klíč (KTERÝ JE Z DAVIDOVA POTOMSTVA), který otevírá tak, že nikdo nezavře, a zavírá tak, že nikdo neotevře: Znám tvé skutky – pohleď, postavil jsem před tebe otevřené dveře, které nikdo nemůže zavřít – a vím, že máš trochu síly a že jsi dodržel mé slovo a neprokázal ses jako falešný vůči mému jménu (JEHOŠUA)Pohleď, chci dát ty ze Satanovy synagógy, kteří říkají, že jsou Židé, a přece nejsou, ale lžou – pohleď, chci je přimět, aby přišli a vzdali poctu před tvýma nohama, a přiměji je, aby poznali, že jsem si tě zamiloval. Protože jsi dodržel slovo o mé vytrvalosti, i já tě chci udržet před hodinou zkoušky, která má přijít na celou obydlenou zemi, aby byli vyzkoušeni ti, kteří bydlí na zemi.“ .

Co se stalo figurkám? Byly pozvednuty neviditelnou silou a každá se přilepila na určitou světovou stranu a některé na strop. Co je strop? Plně ovládnutá figurka plnící rozkazy svého velitele Satana.

Vidíš-li v správní oblasti útisk chudého a odpírání práva a spravedlnosti, nechť nad touto věcí nejsi udiven, neboť z výše nad vysokým dává pozor vysoký (Satan), a vysocí (démoni) jsou nad nimi.“ .

Byla to symbolická hodina zkoušky, kdy jedni operaci Hamásu pochopili jako terorismus a jiní jako boj za práva Palestiny. Jak odhalují očití svědci z armády Izraele, byl Hamásu tento útok umožněn samotným Izraelem, protože přes jeho hranici se neprotáhne ani myš, aby to izraelská armáda nevěděla.

Hamás, organizace, kterou stvořil kdysi Mosad, aby právě v ten čas, jako takzvaný nástroj „Iránu“ mohl zaútočit a vyvolat světovou emoci, kdy světovou populaci dokonale rozdělí.

Co zůstalo na podlaze? Něco jako truhla, kterou otevřel Glum, tedy už ne člověk, ale zmutovaná příšera, tedy někdo, kdo se podobal člověku, ale už nebyl tím skutečným člověkem. Tím byl muž v masce na trůnu Washington D.C. . Proč právě on? Protože nezastavil chazarské sionisty v Izraeli, kteří podléhají domu Sion v USA a VB, Satanově synagoze.

Když truhlu otevřel, vznikl kolem celého světa nepropustný oblak temného mraku. Figurkám nebylo dovoleno pochopit, co to znamená. Že přišla plánovaná fáze Chazarů definitivně zničit tento jejich sionistický projekt jménem Izrael. Zničit Izrael totální válkou proti němu. Pochopit to, že přišly větry, které byly rozvázány, aby se naplnilo toto slovo:

Potom jsem viděl čtyři anděly, jak stojí na čtyřech rozích země a drží pevně čtyři zemské větry, aby nevál žádný vítr na zem ani na moře ani na žádný strom.“ .

A šestý anděl zatroubil na svou trubku. A slyšel jsem jeden hlas z rohů zlatého oltáře, který je před Bohem, jak říká šestému andělovi, který měl trubku: Rozvaž ty čtyři anděly, kteří jsou spoutáni u velké řeky Eufratu. A byli rozvázáni ti čtyři andělé, kteří jsou připraveni pro tu hodinu a den a měsíc a rok, aby zabili třetinu lidí.“ .

Daniel promluvil a říkal: Díval jsem se ve svých viděních za noci, a tu, vida čtyři nebeské větry vzdouvaly ohromné moře.„.

Co znamenají čtyři větry? Znamenají činnost samotného nebeského Otce, JeHoVaH (Jehovy) vojsk. Kudy protéká fyzická řeka Eufrat? Iránem, Irákem, Sýrií. Takže máme potvrzeno, kam je potřeba směřovat nyní svou pozornost.

Kdo chtěl slyšet, ten slyšel, že se Irán nenechal vyprovokovat. Že jeho kroky jsou asymetrické. Po posledním útoku jasně nejvyšší představitelé Iránu řekli, že pokud si Izrael něco zkusí, tak než dopadnou jeho rakety na určené cíle v Iránu, už nebude nikdo, kdo by v Izraeli slavil, protože jejich rakety (Iránu) se dostanou k cílům za 3 minuty. Proč? Protože dosahují 25 Machů. To je 1260×25=31 500 km v hodině.

Samotný Izrael nemá žádné skutečné prostředky k tomu, aby se dokázal bránit takovému útoku. Jeho rakety létají maximálně 12 600 km v hodině, proto mohou být zasaženy a zničeny po čas letu. 10 minut času, který Izrael k zasažení svých cílů potřebuje, je dost času na obranu. Než mohou izraelské rakety dorazit na místo určení, má Irán dost dlouhý čas k zaměření a vyslání rychlejších raket, které je v čas zničí.

Svět se proměnil. Proto vidíme, jak Hutsiové (odkaz na husity) z Jemenu dokáží zasáhnout Tel Aviv a ani pes v Izraeli neštěkne, protože Izrael, ač se tváří, že je mocný, nemá zbraňové prostředky na svou vlastní obranu, natož aby sám vedl válku a proto pořád touží potom, aby mu pomohl pániček za velkou louží. Ten má svých starostí dost. Začala u něj regulerní občanská válka, jak oznámil Benjamin Fulford a to přímo v armádě.

Když jsem si tu zprávu přečetl, okamžitě mne Otec vedl k tomu, abych viděl naplnění vidění, které nám s Šárkou dal přesně před rokem, co se stane poté, když Satan bude muset opustit stůl, kde na mapě bylo 5 zemí Tubala. Tou událostí jsou záplavy v Severní Karolíně, které byly spuštěny nad touto oblastí, protože se začíná opět řešit obchod s dětmi a s adrenochromem.

Benjamín Fulford nikdy nestál na straně nebeského Otce, jeho analýzy často zavádí lidi špatným směrem, ale to neznamená, že některé věci, které oznamuje, nejsou založeny na pravdě.

Větry, které Šárka ve vidění viděla, postupně roztáčejí velké události a během dalších 40 dní je uvidíme. Ale co bylo vidět mezi lidmi? Toto:

O tom dni a hodině neví nikdo, ani nebeští andělé ani Syn, ale pouze Otec. Vždyť právě jako byly Noemovy dny, taková bude přítomnost Syna člověka (neviditelná královská přítomnost Pana Jehošuy). Jako totiž byli v těch dnech před potopou, kdy jedli a pili, muži se ženili a ženy se vdávaly, až do dne, kdy Noe vstoupil do archy, a nepovšimli si, dokud nepřišla potopa a všechny je nesmetla, taková bude přítomnost Syna člověka.“ .

Čekáme, že máme den a hodinu před sebou? Vždyť je vše kolem nás stejné. Klídek, pohoda. Proto bylo vše Šárce ukázáno, jako když se z výšky dívá na ČR. Proč? Protože Izrael je fyzický symbol Satanova světa lidí, jeho moci, ale ČR je duchovní centrum světa. Zde je ukryta Juda, její hlavní duchovní prvky.

I zde se nachází velké množství duchovních figurek, které byly postaveny do svých symbolických vojenských útvarů. Protože se musí čistit a bělit až do samotného Času Konce. I ty duchovně modré musí být plně pod svými učeními Velkého Babylonu a musí prokázat, jaký skutečný smysl pro PRÁVO a SPRAVEDLNOST ve svých srdcích mají.

A někteří z těch, kteří mají pochopení, budou přivedeni ke klopýtnutí, aby se kvůli nim konalo přečišťovací dílo a aby se čistilo a bělilo až do času konce; protože je to ještě na ustanovený čas (390 + 40 dní).

I ten duchovní Izrael má své Glumy, kozly v démonské podobě, kteří otevřely truhlu, která vytvořila duchovní černý mrak. Ten se působením větrů a vylitého ducha začal roztáčet do své dnešní síly. Mnohé už zasáhl a byly tyto osoby uvězněni do čtyř stran, samotní ezoterici ke stropu. Jak nám bylo už na (tuším) jaře, odhaleno, byly odstraněny ploty. Jobova zkouška v čase soudu od Božího domu přišla na celý Boží dům:

Jehova nato řekl Satanovi: Odkud přicházíš? A tak Satan Jehovovi odpověděl a řekl: Z toulky po zemi a z procházky po ní. A Jehova dále řekl Satanovi: Zaměřil jsi své srdce na mého sluhu Joba, že na zemi není nikdo jako on, muž bezúhonný a přímý, který se bojí Boha a odvrací se od špatného? Satan na to Jehovovi odpověděl a řekl: Bojí se Job Boha nadarmo? Nepostavil jsi sám plot okolo něho a okolo jeho domu a okolo všeho, co má všude kolem? Dílu jeho rukou jsi požehnal a jeho hospodářská zvířata se rozšířila po zemi.“ .

A tak v dnešních dnech mnozí od vylití ducha zažívají co to znamená, když je od nich odstraněn duchovní plot, který nebeský Otec v očích Satana vystavěl kolem nich. Někteří se dostali pod emoce a začali zapomínat na věci, kdy se jim dal nebeský Otec, JeHoVaH (Jehova), TEN S NEJVYŠŠÍ AUTORITOU, POZNAT. Z prostředku, který nebeský Otec používal, aby porozuměli, si vytvořili ve svém srdci zdroj jejich manipulace.

Na konci 40 dní, 17.11.2024 by měl každý vidět to, co viděla Šárka, že se duchovní Izrael (ČR) stal něčím novým, něčím co září jako zářila ČR v jejím vidění, zrozena z ducha, kdo učiní našeho nebeského Otce svým PŘÍBYTKEM, svým DOKONALÝM ÚTOČIŠTĚM.

17.11. není jenom dnem studentů, je i dnem, skutečného odporu a boje proti fašismu ač svět si připomíná tento boj 9.11. . Ten zachvátil celý svět skrze nadnárodní fašistické korporace, farmacii, vojensko-průmyslový komplex a banky. Mohli bychom nyní vyprávět o mnoha dalších viděních, které jsme už odhalili a které jsme si měli zachovat pro sebe. To by mnohé odvedlo od vidění, které ke mne přišlo zároveň v čase Šárčina vidění. To vidění bylo o tom, kdo bude skutečně zářit jako jas prostoru jak o něm mluví Daniel:

A během toho času (ČASU KONCE) povstane Michael (Pán Jehošua), velký kníže, který stojí ve prospěch synů tvého lidu (duchovního Izraele). A jistě nastane takový čas tísně (právě začal, nemá nic společného s VELKÝM SOUŽENÍM, máme za sebou), jaký nenastal od doby, kdy vznikl nějaký národ, až do toho času. A během toho času tvůj lid unikne, každý, kdo bude nalezen zapsaný v knize (v knize Beránka ze Zjevení 13. a 17. kapitoly).“ .

Kdo bude zapsán v knize Beránka? Ten, kdo dosáhne na skutečné POROZUMĚNÍ a na AGAPE:

A ti, kteří mají pochopení (POROZUMĚNÍ), budou zářit jako jas prostoru, a ti, kteří mnohé přivádějí ke spravedlnosti, jako hvězdy na neurčitý čas, ano navždy. A ty, Danieli, ty ta slova utaj a zapečeť knihu až do času konce. Mnozí se budou brodit sem a tam (Písmem a světovými událostmi z dějin a přítomnosti) pravé poznání se rozhojní.“ .

Kdy dosáhneme na skutečnou Agape? Když do našich životů přijmeme toto porozumění, které mi bylo dáno skrze vidění. Než k němu došlo, kladl jsem nebeskému Otci mnoho otázek, které mne znepokojovaly. Například proč už sedm dní nemohu nic zveřejnit? Co bude s těmi, kdo zapomínají na Jeho skutky, kdy se dal sám bratrům a sestrám poznat, vedl je Jeho vůlí a oni si vybrali vlastní cestu ač věděli toto:

Mnoho plánů je v srdci muže, ale je to Jehovova rada, co obstojí.„.

Převrácené překlady překládají výše uvedený text takto:

Člověk má v srdci mnohé plány, stane se ale, co chce Bůh“ .

Co to u člověka vytváří za dojem, že může kráčet si svou cestou, protože on se tak rozhodl, ale když to nebude dobrá cesta, přesto jej sám nebeský Otec zachrání. O čem to svědčí? Že takový člověk nikdy svého Stvořitele nepoznal. protože je psáno:

Dobře vím, Jehovo, že pozemskému člověku nepatří jeho cesta. Muži, který kráčí, ani nepatří, aby řídil svůj krok.“ .

Je totiž jednoduché obvinit druhé ze svých vlastních chyb a podlehnout pocitu, že vše je špatně, když člověk musí zapřít sám sebe. Jít cestou, kterou nám určil samotný nebeský Otec.

Tak ke mne přišla tato odpověď formou vidění:

Byl jsem duchem veden do velkého sálu, kinosálu, kde se konala velká duchovní přednáška. Byli tam všichni, kdo byli povoláni. Netušil jsem, kdo povede tu přednášku. Byl jsem doprovázen svou první životní láskou a svou exmanželkou, to mne velmi zaujalo, protože já čekal až se dostaví Šárka.

Protože místnost byla koncipována jako kinosál, byl prostor pro sedadla utvořen z kopce, kde ze dvou stran sálu byly schody a po jejich stranách byly sedačky. Vybral jsem si místo, které šlo schodištěm z levé strany. Vybral jsem si řadu, která vpravo navazovala stěnou na promítací místnost. Byly tam 4 sedačky a před nimi bylo zábradlí a pod ním dlouhá řada sedadel, která se všechna naplnila.

Má exmanželka si sedla úplně ke stěně. Vedle ní pak ta, která se stala mou první láskou. Mezi námi pak bylo volné místo pro Šárku. Ta měla zpoždění, věděl jsem, že přijde později.

V tom se k řečnickému pultu postavil bratr, kterého nebeský Otec jako Gamaliela použil při mém počátečním studiu Písma. Byl jsem šťastný že jej vidím, ač mi duch připomenul, že už nežije. Začal přednášet a v tom ta žena, kterou jsem v čase dospívání miloval, než ke mne byla přivedena exmanželka Petra, mne začala líbat. Zvláštní bylo to, že se mi to líbilo, bylo to příjemné, ale řekl jsem jí, že ona už do mého života nepatří, protože tam patří Šárka.

Odpověděla něco v tom smyslu, že to nevadí. A chtěla pokračovat. Řekl jsem jí, že Šárka za chvíli přijde a opět tomu nechtěla věnovat pozornost. V tom bratr, který přednášku vedl, vyzval celý sál, aby jej následoval. A vybral si cestu po schodech kolem nás. Všichni se zvedli a následovali ho. Když procházel kolem našich sedadel, střetl se náš pohled, ale v jeho očích bylo určité znechucení. Obě ženy se k němu přidaly, já dál zůstal sedět.

Když sál vyzval k tomu, aby jej následoval, slíbil lidem, že jim něco ukáže, ale na druhé straně, kde z našich míst nebylo vidět. Překvapil mne, že všichni spolu s ním dělají kolečko. Bylo to jako rituál. Jediný jsem zůstal sedět, zatím co všichni šli za ním. V tom se objevila Šárka a duch mne naplnil a jakoby mi řekl: „To je Tvá žena, se kterou jsem Tě spojil jhem Agape.“ . V tom vidění skončilo a byl jsem veden k tomu co čteme zde:

Zazlívám ti však, že jsi opustil lásku, kterou jsi měl zprvu. Proto si vzpomeň, od čeho jsi odpadl, a čiň pokání a konej dřívější skutky. Jestliže to neučiníš, přijdu k tobě a chci odstranit tvůj svícen z jeho místa, pokud nebudeš činit pokání.“ .

Zpočátku jsem byl zmatený, proč bych si měl vzpomenout na svou první lásku. Teprve až jsem pochopil, co mi tím chtěl nebeský Otec ukázat, abych to mohl v tomto článku použít, bylo to dokonalé pro POROZUMĚNÍ.

Asi za dvě hodiny jsme si s Šárkou zavolali, protože nemůžeme být zatím trvale spolu, řekl jsem jí o svém vidění a následně ona mi sdělila své. Vůbec to své nedokázala uchopit, teprve propojením s mým jsme začali chápat celou hloubku všeho, co nám bylo ukázáno. Mysleli jsme si, že je to jenom pro nás dva, protože zpočátku nebyla vedena k tomu, aby vidění sepsala.

Když jsme se rozloučili, tak jí Otec začal naplňovat duchem, aby převedla viděné do písmenek. Když to vše sepsala, poslala mi zprávu v 01:46 hodin, že to máme v konceptu. Pak jsem byl veden duchem, abych zjistil, co máme za den, že je 08.10.2024, čas kdy končí 390 dní pro duchovní Izrael po západu slunce, jak prorokuje prorok Ezechiel, když oznamuje:

A ty si lehni na levý bok a položíš na něj provinění izraelského domu. Podle počtu dnů, jež na něm budeš ležet, poneseš jejich provinění. A dám ti roky jejich provinění v počtu tří set devadesáti dnů, a poneseš provinění izraelského domu. A vyplníš je. A v druhém případě si lehneš na pravý bok a poneseš provinění judského domu čtyřicet dnů. Den za rok, den za rok jsem ti dal.“ .

Duchovní Izrael (rozvážné panny) dostal 390 dnů, aby na nich mnohé pochopil a 40 dnů dostává duchovní Juda (144 tisíc. Nevěsta). Obě skupiny musí dosáhnout na Agape, která je jediným POUTEM JEDNOTY. Satan je ĎÁBEL = POMLOUVAČ, který nikdy na AGAPE nedosáhl, proto ze sebe učinil ODPŮRCE = SATANA. A to je klíč k POROZUMĚNÍ a ZÁCHRANĚ pro tento Čas Tísně.

Proč přednášku vedl už mrtvý bratr? Protože jeho poznání nebylo v souladu s dnešním POROZUMĚNÍM. Symbolizuje mrtvou víru založenou na lidském poznání, na lidském studiu Písma. Proto jej všichni v sále následovali, protože přesně toto se děje mezi pozvanými, kteří se drží zákonů a tradic svých náboženských domů, ze kterých vyšli. Jejich uctívání je jako rituál pro Satana.

Když jsme poznávali nebeského Otce a Pana Jehošuu, hořelo naše srdce první láskou, ale bylo plné emocí, tak jako se to děje lidem, kteří jsou prvně skutečně zamilováni. Proto byla v tom vidění má první láska. Proto se mi to její líbání nehnusilo, abych dokázal pochopit co se nám dělo. Má exmanželka tam byla proto, abych si vzpomenul, jak šťastné období jsme prožívali v tom čase studia, ale ten čas mezi námi vyčpěl, protože byla emocemi odvedena jinam. Ztratila se.

Naše manželství s Šárkou nezačalo zamilovaností, tedy emocemi. Bylo to racionální rozhodnutí, protože si to přál nebeský Otec a my jsme mu sami slíbili, že chceme jít plně Jeho vůlí. Věděli jsme, že to vždy nebude procházka růžovým sadem, ale o sebezapření, PROTOŽE JSME SI OVĚŘILI, ŽE JÍT BOŽÍ VŮLÍ JE PRO ČLOVĚKA JEN A JEN DOBRÉ.

Kolikrát jsme si museli za poslední rok, hlavně Šárka vybavit, že nás nikdo k tomu nemanipuloval, museli jsme si vzpomenout na to, jak se nám dal nebeský Otec poznat, jak nás duchem vedl. Od vylití ducha je naše Agape 100x silnější než na počátku. Kdo nyní na to, co zažíval s nebeským Otcem zapomene, propadne po Satanovu útoku do deprese, začne hledat vlastní cestu, místo aby se Satanovi postavil, protože byly odstraněny duchovní ploty a je každý jako Job sám za sebe.

Šárka byla vedena k tomu, aby má slova potvrdila těmito slovy:

Kdo šanci má, když rozvíří se hurikán? Ten, kdo Otce se dokáže přidržet.

Když zalijí mne emoce, stejné je to, jako když topím se. Pak potřebuji kruh záchranný. Kdo je tím, kdo mi hodí kruh záchranný? Já, já sama se musím o záchranný kruh postarat. Ale jak? Svou mysl začnu soustředit na vzpomínky – na projevy Otce v mém životě – jaké to bylo, když mi srdce obřezával, na okamžik, kdy mi před auto srnka vběhla a já jí nesrazila, ač nesrazit jí bylo nemožné, na okamžik, kdy jsem poznala, že nejsem v tomto světě samotná.

V okamžik, kdy podaří se mi do moře emocí vhodit kruh záchranný, začnu své myšlenky plně na Otce směřovat. Na vědomí, že bez Něj nemohu svou rodinu zachránit.

Posledním krokem, jak se z pasti emocí zachránit je modlitba – opakovaně prosím Otce Jehovah, aby mi pomohl, aby mi pomohl vše zvládnout, vše překonat, abych dokázala cestou Jeho vůle jít.

Když čteme si příběh Raachab, zdá se nám, že vše jednoduché měla ve své podstatě – vždyť jen zvědy ukryla, pak rodinu do svého domu pozvala. Tak lehce (z našeho pohledu) přišla k nim všem záchrana. Však, ona v každý okamžik riskovala svůj život i život své rodiny – jakmile by se jen jeden jediný soused o jejím plánu dozvěděl, smrt by je všechny čekala. Ona riskovala život, my dnes „jen určité nepohodlí“, své lidské představy, jak bychom svůj život měli prožít a po jaké cestě nás Otec Jehovah chce sám vést.

Šárka

Job byl na konci jeho ustanoveného času prohlášen za spravedlivého. Nechápal co jej postihlo, přesto si dokázal zachovat pokoru a když byl pokárán, uznal si vlastní chybu. Ty čtyři větry, které duchovní bouři roztočily do spirály hurikánu, ty oddělí skutečné zrno od plev. Myslet si, že nás Satan nedokáže podvést, vkládat do našich myslí myšlenky, ten člověk už prohrál, protože není plně u Otce ukotven.

Satan za necelých 6000 let moc dobře ví, jak zasáhnout naše slabosti. Na ně zaútočit. Pak se velmi snadno stane naším otcem, protože my nedokážeme rozlišit ducha. Skutečná AGAPE NIKDY NEPOMLOUVÁ DRUHÉ, ač má spoustu argumentů proti těm, kdo takto činí.

Udržet si v sobě první Lásku znamená, stále vzpomínat na ten oheň, na to jak nás nebeský Otec vedl cestou, po které MUSÍME CHODIT. Samozřejmě, že je nám příjemné jít si vlastní cestou, raději pomáhat druhým. Nejprve musíme zachránit sami sebe cestou, kterou nám nebeský Otec jasně ukázal. Na konci této cesty je skutečné štěstí. Teprve poté je tu čas na pomoc druhým, to nám v POROZUMĚNÍ často uniká.

O tom nyní bude dalších 40 dní. Útok Satana se soustředí na všechny povolané, ale nejvíc na ty, kdo patří k duchovní Judě. Až se vše vyčistí, pak bude symbolické hlavní duchovní centrum ČR zářit jako jas prostoru. Kolik nás zůstane a nebudeme modrými figurkami? Jak nám bylo oznámeno duchem, musíme stále volat:

Zachraň nás, Jehovo, náš Bože, a seber nás z národů, abychom vzdávali díky tvému svatému jménu, abychom jásavě mluvili k tvé chvále.“ .

Co nám oznamuje čas v minutách, co v hodinách?

9360 x 60 = 561 600 minut 5+6+1+6=18 1+8= 9 1×8=8

Rozdělení (oddělení) (5) nedokonalého člověka (6) je informací (1) o nedokonalosti člověka (6) v závěru cyklu (00), který potřebuje informace (1) v Čase Konce (8), aby dosáhl na obrácení (1+8=9) v tomto Čase Konce (1×8=8)

390 x 24 = 9360 hodin 9+3+6+0= 18 1+8= 9 1×8=8

Potřebné obrácení (9) je PRAVDA (3) nedokonalý člověče (6) v tomto ukončení satanské moci, jeho cyklu (0), protože je to informace (1) pro Čas Konce (8), aby jsi se dokázal obrátit (1+8=9) v Čase Konce (1×8=8), který Ti byl dán.

Sami si spočítejme co znamená 40 dní, hodin, minut a vteřin. Abyste díky moudrosti, která sestupuje ze shora POROZUMĚLI, co nám tímto ustanoveným časem nebeský Otec sděluje.

Kéž svatý Bože, nebeský Otče, Svrchovaný Pane JeHoVaH (Jehovo) se k Tobě a Tvému Synovi přimkneme a necháme se soudem nad Božím domem, příklady Pavla, Filemona a Onesima napravit. Zbav nás nedostatku pokory náš nebeský Tatínku a naprav naše srdce, naše cesty, abychom se nikdy nestali ve svých slovech pomlouvači, ďábly. Pomáhej nám Otče Tvým vylitým duchem, abychom viděli a slyšeli co duch říká sborům. V Tvém jménu Pane Jehošuo prosíme o vyslyšení, pokud jsme nalezli ve Vašich očích přízeň. Amen a amen

V Agape a s Agape Vaše sestra a Váš bratr, Pánův otrok, Šárka a Igi (Šági)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *